Kirjanpitäjä, Raision kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Palkkaus: 3000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Raision vuokra-asunnot Oy hakee uudistuvaan organisaatioonsa tarkkaa ja järjestelmällistä kirjanpitäjää. Onko sinulla numerot hallussa? Haluatko olla kehittämässä uutta organisaatiota? Tule mukaan luomaan yhdessä uusia toimintatapoja ja hyvää yhteishenkeä.

Kirjanpitäjänä vastaat kirjanpidon ja tilinpäätöksen laatimisesta. Teet veroilmoitukset ja ostolaskujen tiliöinnin ja maksatuksen. Lisäksi vastuullesi kuuluu palkanlaskenta sekä muut taloushallinnon juoksevat tehtävät. Tehtävänkuva saattaa ajan kuluessa vielä muokkautua ja pienessä organisaatiossa autamme tarvittaessa toisiamme oman tehtävänkuvamme ulkopuolella.

Toivomme sinulta
- kokemusta kiinteistöalan kirjanpidon tehtävistä sekä
- tehtävään soveltuvaa alan koulutusta (KLT- eli taloushallintoalan asiantuntijatutkinto katsotaan eduksi).
Katsomme myös eduksi aiemman kokemuksen kiinteistöalan ohjelmistoista.

Lisäksi arvostamme
- erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta,
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn,
- hyvää aikataulujen hallintaa sekä
- hyviä kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaitoja.

Meiltä saat käyttöösi nykyaikaiset työskentelyvälineet, oman työhuoneen ja pienen, dynaamisen työyhteisön tuen. Työhyvinvoinnistasi huolehdimme mm. erilaisilla liikunta- ja kulttuurieduilla sekä aktiivisen virkistystoimikunnan tarjoamilla harrastusmahdollisuuksilla. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia työsuhdepolkupyörä ja ruokailla edullisemmin kaupungintalon ravintolassa.

Kirjanpitäjän työaika on 37,5 h/vko. Käytössäsi on liukuva työaika ja mahdollisuus tehdä osin etätöitä. Tehtäväkohtainen palkka on 3 000 €/kk ja koeaika kuusi kuukautta. Työ alkaa 1.7.2024 tai sopimuksen mukaan.

Olisitko sinä sopiva tähän tehtävään? Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä viimeistään 5.5.2024. Pidämme haastattelut maanantaina 20.5.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597754/fi_FI