Tekninen kiinteistönhoitaja Keravalle, Kotikatu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme teknistä kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Keravan alueelle. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen korjaus-, huolto- ja asennustyöt omalla alueellasi. Lisäksi työhön kuuluu mm. lumityöt talvisin. Mitä toivomme sinulta? Työkokemusta alalta vähintään 2 vuotta. Arvostamme oman työn organisointikykyä, oma-aloitteista työotetta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Tehtävässä tarvitset työn tai opintojen kautta saatua LVI -osaamista, teknisten järjestelmien kuten toiminnanohjausjärjestelmän käytön tuntemusta, B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa. Mitä tarjoamme? Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja luotettavassa yhtiössä. Meillä saat perehdytyksen työhösi, mukavat työkaverit ja osaavan esihenkilön. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvälineet työsi tueksi sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Olisiko tässä työ sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa sinulle antaa: Keravan yksikön yksikönpäällikkö Grigori Pekkinen puh. 0405443533.

Kotikatu Oy

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Kotikatu on osa PHM Groupia, joka työllistää yli 7000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 570 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialalla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, kiinteistöassistentteja ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta. Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/tekninen-kiinteistonhoitaja-keravalle/m5w9KQ