Lakimies (tietosuoja), Helsinki, Lappeenranta, Tu, Tullilaitos
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HUOM! Hakuilmoitusta on muutettu palkkauksen osalta.

Tullin hallinto-osasto vastaa henkilöstö-, talous-, materiaali- ja tietohallinnon sekä hankintojen, koulutuksen, viestinnän, oikeuspalveluiden ja yhteisten palveluiden järjestämisestä sekä organisaatioturvallisuudesta.

Tullissa on haettavana

lakimiehen virka (tietosuoja) (Helsinki, Lappeenranta tai Turku)

Viran tehtäviin kuuluu hallinto-osaston esihenkilöiden ja asiantuntijoiden tukeminen ja neuvonta tietosuojakysymyksissä, tietosuojalainsäädäntöön liittyvät henkilöstön kouluttamistehtävät, viraston tietosuojaryhmän vetäminen sekä osallistuminen erilaisiin hankkeisiin ja työryhmiin.

Virkaan valittavalle lakimiehelle kuuluu lisäksi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset tietosuojavastaavan tehtävät. Tietosuojavastaavan tehtävässä lakimies muun muassa valvoo tietosuojalainsäädännön noudattamista virastossa, kehittää tietosuojan hallintaa ja dokumentointia sekä antaa apua viraston johdolle ja asiantuntijoille tietosuojalainsäädännön soveltamisessa.

Viran tehtävien menestyksellistä hoitamista tukee kokemus ja hyvä osaaminen tietosuojalainsäädännöstä sekä ymmärrys siihen liittyvästä lainsäädäntökehikosta. Valittava lakimies tulee toimimaan tarvittaessa myös muissa hallintojuridisissa asiantuntijatehtävissä. Viran tehtävät tarkentuvat valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/4393/fi_FI