Tuotantotyöntekijä elintarviketeollisuuteen, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme tulevan kauden kiireisiin tuotantotyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen Kuopioon. Työ on alkuun osa-aikaista ja luonteeltaan työhön kutsuttavaa, mutta koejakson jälkeen sinulla on mahdollisuus on työllistyä myös kokoaikaiseksi työntekijäksi. Työpaikka sijaitsee mukavasti hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta työaikojen takia oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen.

Tehtävässäsi työskentelet monipuolisesti elintarvikeprosessituotannon eri tehtävissä. Työ pääosin painottuu esikäsittelyyn, mutta kokemuksesi tai osaamisesi mukaan voit työskennellä myös muilla osastoilla, kuten jalostuksen parissa. Kokemus elintarvikealasta ei ole välttämätöntä, vaan hyvällä asenteella ja motivaatiolla menestyt tehtävässä mainiosti. Hakijoissa arvostamme sorminäppäryyttä, ripeyttä sekä halua työskennellä toistoa vaativassa työssä. Työ edellyttää myös valmiutta ajoittain fyysisesti haastavaan työhön. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan klo 6-14 välillä, mutta toivomme hakijoilta ajoittain valmiutta myös muihin vuoroihin. Sopimus räätälöityy juuri sinun näköiseksesi ja vuoroista sovitaan tarkemmin kunkin työntekijän kanssa erikseen.

Tarjoamme monipuolisen työn jossa pystyt toimimaan verrattain itsenäisesti, mutta kuitenkin osana ammattitaitoista tiimiä. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään huhtikuun aikaan ja jatkuvat alustavasti vuoden loppuun saakka. Ympärilläsi toimii hyvällä hengellä varustettu työyhteisö, jonka mukana tulet varmasti viihtymään. Saat työhösi asianmukaiset varusteet, laadukkaan perehdytyksen ja Totalin ammattitaitoinen henkilökunta on tukenasi työsuhteesi kaikissa vaiheissa. Mikäli saimme mielenkiintosi heräämään täytä hakemus pikaisesti sivuiltamme niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Toivomme hakijoilta:

Sitkeyttä työskennellä prosessityössä ja hyvää asennetta työntekoon
      Kohtuullista fyysistä kuntoa, sillä työ vaatii valmiutta seisomiseen ja tuotteiden nosteluun
      Positiivista asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja
      oman auton käyttömahdollisuus on plussaa

Tarjoamme Sinulle:

Työsuhteen vastuullisia arvoja kunnioittavassa yrityksessä
      Nykyaikaiset työskentelytilat ja mukavan tiimin ympärillesi
      Elämäntilanteeseesi soviteltavan työnkuvan

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja koet tämän olevan juuri oikea tehtävä sinulle, niin täytä hakemus ja kerro itsestäsi lisää.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/921717