Ravintolapäällikkö, Riihivuori ja Jyväskylä, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme vakituista RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ uniikkien ravintolakokonaisuuksien organisointiin. Tehtävä on vakituinen ympärivuotinen työ, jossa talvet työskentelet Muuramen Riihivuoressa ja kesät Jyväskylän satamassa. Tehtävässä pääset osaksi luomaan ikimuistoisia elämyksiä. Työtehtävässäsi toimit ravintolahenkilökunnan esihenkilönä ja vastaat kokonaiskuvasta. Tehtäväsi on huolehtia yleisestä ravintolan toiminnasta, asiakaspalvelusta ja suunnittella tapahtumia. Työssäsi vastaat myös mm. tavaran tilauksista, ostoista ja työvuorosuunnittelusta sekä pääset kehittämään ravintoloiden toimintaa ja osallistumaan markkinointiin.

Tässä tehtävässä matkailuliiketoiminnan sekä osittain sesonkeihin pohjautuvan toimintaympäristön haasteiden ja mahdollisuuksien ymmärrys katsotaan eduksi. Odotamme talouden tunnuslukujen ymmärrrystä ja esihenkilökokemusta. Haluathan kehittyä ja kehittää. Etsimällämme henkilöllä on jo vahva ravintola-alan osaaminen ja häneltä löytyy palavahalu tuottaa unohtumattomia ravintolakokemuksia. Jos olet vielä urasi alussa, omaat erinomaiset asiakaspalvelutaidot sekä motivaation oppia uutta ja haaveenasi on kasvaa ravintolapäällikön saappaisiin, odotetaan potentiaalisi näkyvän. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen talven työpaikan sijainnin vuoksi.

Tarjoamme Sinulle:

- Monipuolisen työnkuvan

- Mahdollisuuden ottaa vastuuta ja päästä kehittämään ravintolatoimintaa

- Uniikit työympäristöt

Toivomme Sinulta:

- Aikaisempaa kokemusta monipuolisesta ravintolatyöskentelystä ja vastaavanlaisista tehtävistä

- Hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä motivaatiota tehtävää kohtaan

- Hygieniapassia ja anniskelupassia

Etsimme erityisesti henkilöä, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja halua sitoutua tehtävään. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä osaksi ainutlaatuisia ravintoloita! Lisätietoja tehtävästä antaa Jani p. 040 127 2265 tai jani@totalhenkilostopalvelut.fi. Hae tehtävään sivuiltamme. Työ alkaa sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä!

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/676033