Tarjoilija/vuoropäällikkö, Revontuli, Hankasalmi, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme Hankasalmelle Lomakeskus Revontuleen positiivista TARJOILIJAA/VUOROPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen työsuhteeseen kesäksi. Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupassia sekä sujuvan suomenkielen taidon lisäksi vähintään eglannin kielen taitoa. Työssä tärkeintä on ilahduttaa asiakkaita iloisella asiakaspalvelulla ja pyrkiä tarjoamaan paras mahdollinen ravintolakokemus. Työ on monipuolista ja tarjoilun lisäksi saatat välillä päästä työskentelemään myös hotellin vastaanotossa, joten eduksi on kokemus hotellinx-järjestelmän käytöstä. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen. Tarvittaessa mahdollisuus myös majoittumiseen.

Voit olla jo alan ammattilainen tai urasi alkutaipaleellla, jos olet innokas ja motivoitunut oppimaan, sillä työhön perehdytetään. Jos omaat hyvän tilannetajun, olet joustava ja yhteistyökykyinen persoona, tässä voisi olla sinun seuravaa askeleesi työelämässä! Nappaa tästä itsellesi työ ainutlaatuisesta ja kauniista työympäristöstä.

Tarjoamme Sinulle:

- Mukavan työpaikan

- Hyvän perehdytyksen ja mukavat työolot

- Kivat työkaverit

Toivomme Sinulta:

- Ravintola-alan kokemusta ja koulutusta

- Halua oppia lisää

- Hyviä vuorovaikutustaitoja

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin laita meille hakemus sivuiltamme! Lisätietoa voit tarvittaessa kysyä Janilta p. 040 127 2265, jani@totalhenkilostopalvelut.fi

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/1039532