Energia- ja ympäristöinsinööri, Etelä-Savon Energia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ESE-Energia Oy hakee Pursialan voimalaitokselle energia- ja ympäristöinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Hakuaikaa on 31.5.2024 saakka.

Työnkuva tulee koostumaan monipuolisista energia-alan lupien ylläpito- ja raportointitehtävistä, muun muassa päästölupien, kestävyysjärjestelmien, päästöoikeustilien ja energiatehokkuusjärjestelmän hallinnasta ja niihin liittyvistä raportoinneista sekä ympäristöluvan ilmapäästöjen seurannasta ja raportoinnista. Valittu henkilö tulee toimimaan myös energiatalousinsinöörin sijaisena.

Valittavalta henkilöltä odotamme hyvää ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta sekä yhteistyöhenkisyyttä. Esimerkiksi Energiatekniikan AMK:n tai DI:n koulutus antaa hyvät valmiudet työtehtävästä suoriutumiseen. Työkokemus energia-alan raportointitehtävistä on suotavaa, muttei pakollista.

Valittu henkilö tulee työskentelemään osana voimaliiketoimintaa Pursialan voimalaitoksella. Pursialan voimalaitos sijaitsee Mikkelissä Saimaan rannalla osoitteessa Lastaajankatu 6. Toimipaikassa työskentelee 36 energia-alan ammattilaista. Pursialan voimalaitos tuottaa kaukolämpöä 400 GWh ja sähköä 150 GWh vuodessa käyttämällä polttoaineena puuta 85 % ja turvetta 15 % . Voimalaitoskokonaisuuteen kuuluvat kolme kattilalaitosta (Pursiala 1, Pursiala 2 ja FLK 2-lämpöyksikkö), kaukolämpöakku, polttoaineen vastaanotto ja keväällä 2024 valmistuva sähkökattila. Voimaliiketoiminnan hallintaan kuuluu myös 7 vara- ja huippulämpökeskusta, höyrylämpökeskus ja vuonna 2024 käyttöön otettava kaasulämpökeskus.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä. Meillä voit tehdä myös osittaista etätyötä (10 vrk/kk) ja tuemme työnantajan ominaisuudessa henkilöstön koulutusta ja itsensä kehittämistä. Meillä on hyvät työsuhde-edut sekä vireä henkilöstökerho, joka tarjoaa virikkeitä myös vapaa-aikaan. Työn aloitus on sovittavissa aikavälillä 1.8.-1.10.2024.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.5.2024 mennessä.

Lisätietoja toimenkuvasta ja työpaikasta antaa tuleva esimiehesi, tuotantojohtaja Lasse Lahtinen. Lassen tavoittaa numerosta 044 735 3830 tai sähköpostilla lasse.lahtinen@ese.fi. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.ese.fi/jobs/3911789-energia-ja-ymparistoinsinoori