Maankäyttöinsinööri, Kaarinan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 3623,47€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaarinan kaupunki hakee maankäyttöinsinööriä vakituiseen virkaan 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meidän nykyinen maankäyttöinsinöörimme siirtyy omasta toiveestaan yksikön sisällä uuteen Kaarinassa keväällä perustettuun virkaan. Nyt etsimme innokasta ja omatoimista kiinteistökaupan ammattilaista tai sellaiseksi haluavaa hoitamaan maankäyttöinsinöörin virkaa.

Maankäyttöinsinööri vastaa tonttien myynnistä ja vuokraamisesta, markkinoinnista sekä raakamaan ostamisesta. Hänen tehtäviinsä kuuluu asemakaavan toteuttamiseen liittyvät kiinteistöjärjestelyt, maaomaisuuden hallinta sekä toimiminen maanomistajan edustajana. Maankäyttöinsinööri vastaa keskitetysti maahan liittyvistä sopimuksista, valmistelee toimialaansa kuuluvat asiat kaupunkikehityslautakunnalle tai kaupunginhallitukselle sekä tekee hallintosäännön mukaiset päätökset yhteistyössä muiden osapuolten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittaustekniikan opintosuunnalla suoritettu opisto- tai korkeakoulututkinto.
Olit sitten ammattikorkeakoulusta valmistunut maanmittausinsinööri tai alan diplomi-insinööri, niin hae paikkaa!

Arvostamme käytännössä hankittua hyvää kiinteistötekniikan tuntemusta ja kokemusta maan myymisestä ja ostamisesta sekä maahan liittyvien sopimusten neuvottelemisesta ja laatimisesta.
Työn hoitaminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, kyky sietää hetkellistä kiirettä sekä asiakaslähtöistä asennetta. Edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Saat kaarinalaisen virkaurasi alkutapaleelle opastajaksi aiemmin virassa toimineen maankäyttöinsnöörin sekä useita muita samassa työyhteisössä toimivia maankäytön osaajia. Jatkossakaan et jää haastavien kysymysten kanssa yksin: ympärilläsi on maanmyynnin, kiinteistönmuodostuksen, paikkatiedon, maastomittauksen ja kaavoituksen rautaisia ammattilaisia, joilta saat aina tarvittavan avun.

Tehtäväkohtainen palkka on 3623,47 €/kk. Lisäksi maksetaan TS-sopimuksen mukaista työkokemuslisää. Koeajan jälkeen suoritetaan työsuorituksen arviointi, jonka perusteella voidaan maksaa henkilökohtaista lisää. Lisä on uran alkuvaiheessa maksimissaan 10% tehtäväkohtaisesta palkasta. Maankäyttöinsinöörin palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen (TS) mukaisesti. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Tarjoamme sinulle palkan lisäksi mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen, myönteisen ja kehittymiseen kannustavan ilmapiirin, laajan ja ammatillisesti vahvan työyhteisön, viihtyisät työtilat ja asianmukaiset työvälineet, hyvän perehdytyksen, laajan ja monipuolisen työterveyshuollon (Mehiläinen) sekä työhyvinvointia tukevia palveluita esim. mahdollisuuden kuntosalin ja uimahallin maksuttomaan käyttöön. Lisäksi tänä keväänä tuli mahdollisuus työsuhdepolkupyörään.

Maankäyttöinsinöörin tehtävää on mahdollista tehdä hybridityönä. Viranhoito edellyttää säännöllistä paikallaoloa. Noin puolet työpäivistä tulee työskennellä Kaarinan keskustassa sijaistevalla virastotalolla.

Olit sitten kokenut konkari tai virkauraasi aloitteleva keltanokka, hae mukaan meidän iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan!

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus Kuntarekryssä.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Anne Jokinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjaa kuoreen tehtävänimike.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAA-04-2-24/fi_FI