Varhaiskasvatuksen opettaja, Talinkorventien päiv, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Palkkaus: 2799,80€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Talinkorventien päiväkodissa (1.8. alkaen Suikkilan päiväkoti) on avoinna varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä 15.5.204 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Elokuussa toimintansa aloittava Suikkilan päiväkoti (os. Talinkorventie 16) tarjoaa sinulle uusien, toimivien tilojen lisäksi hyvät edellytykset tehdä työtäsi; mukava työyhteisö, pääsääntöisesti kaksi opettajaa ryhmässä, toimiva sak-aika, joista kaksi tuntia mahdollista suorittaa esimiehen tarkempien ohjeiden mukaan työpaikan ulkopuolella sekä toimivat tiimipalaverit ja muut kokouskäytännöt.

Suikkilan päiväkotiin tulee 10 päiväkotiryhmää, joista 3 on esikouluryhmiä. Uudet tilat tarjoavat nykyaikaiset ja monipuoliset toimintaympäristöt niin sisällä kuin ulkona. Erityisesti loistava sijainti mahdollistaa luonnon luontevaksi osaksi varhaiskasvatusarkea. Lähellä sijaitsevat myös erinomaiset bussireitit ja retkeilymahdollisuudet. Uusi rakennus mahdollistaa myös lasten aktiivisuuden ja liikuttamisen sisällä monitoimisalin, ison liikuntasalin ja monipuolisen välineistön avulla.

Toivomme sinulta vahvaa pedagogista osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityön osaamista ja hyviä työyhteisötaitoja. Lisäksi arvostamme aitoa läsnäoloa ja heittäytymistä lapsen maailmaan.

Mikäli kiinnostuit, ole rohkeasti yhteydessä, niin jutellaan lisää!

Haastattelemme jo haun ollessa käynnissä.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 mukaan.

Tehtävään valittavan tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
- työsuhdepolkupyöräedun

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-40-280-24/fi_FI