Yleiskaava-arkkitehti, Kempeleen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yleiskaava-arkkitehtina huolehdit yleiskaavojen ja muiden yleispiirteisten suunnitelmien ja niihin liittyvien asiakirjojen laatimisesta sekä suunnittelu- ja selvityshankkeiden ohjaamisesta ja koordinoinnista. Vastaat strategisen ja yleispiirteisen maankäytön ohjelmatyön valmistelu-, asiantuntija- ja seurantatehtävistä. Sinulla on ymmärrystä paikkatietopohjaisen tiedon luomisesta, analysoinnista ja tulkinnasta. Tehtäviisi kuuluu osaamisesi mukaan kaavoitusta koskevaa ohjausta ja asiakaspalvelua, päätöksenteon ja lausuntojen valmistelua, osallistavan suunnittelun kehittämistä ja edistämistä sekä kaavoituksen edustajana toimimista erilaisissa seudullisissa ja poikkihallinnollisissa työ- ja ohjausryhmissä.

Työsuhteen kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Yleiskaava-arkkitehdilta vaaditaan yleispiirteisen ja strategisen maankäytön suunnittelun osaamista.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten henkilöstön virka- ja työehtosopimusten mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3701,16€ ja lisäksi mahdolliset TES:n mukaiset työkokemus- ja henkilökohtaiset lisät. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä täytetään 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 3.5.2024 klo 15:00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597429/fi_FI