Varhaiskasvatuksen opettaja, Rovaniemen steinerkasvatus ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rovaniemen Seudun Steinerkasvatus ry:n päiväkoti Lyyra etsii kahta varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Etsimme innostunutta, motivoitunutta ja hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa.

Varhaiskasvatuksen tärkein tehtävä on edistää lapsen kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimisen edellytyksiä. Lapsen kasvua tuetaan ja turvataan ikäkauden edellytysten mukaan. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa mm lasten varhaiskasvatusuuunnitelmien teosta ja toteutumisesta.

Oletko etsimämme henkilö?

Kodinomaisuus, lapsilähtöisyys, kiireettömyys, rajat ja rakkaus ovat vaalimiamme arvoja. Työskentelemme kodinomaisessa ja lämminhenkisessä ilmapiirissä.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen tuottaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja herkkyyttä tarttua asioihin.

Eduksi on, jos sinulla on steinerpedagogisia opintoja mutta tarvittaessa tarjoamme sinulle perehdytyksen ja kouluttautumisen avulla steinerpedagogista osaamista.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on (26 §
Varhaiskasvatuksen opettaja) vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Monica Linden
Kirjalliset hakemukset lähetetään 3.5.2024 mennessä päiväkodin johtajalle monica.linden@rovasteiner.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:monica.linden@rovasteiner.fi