Hoitoapulaisia keikkatyöhön, Tepon Tupa, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Heippa!

Etsimme tiimiimme auttavaista ja innostunutta hoitoapulaista Tepon Tuvalle, Jalasjärvelle. Työ on keikkaluonteista, voit siis tehdä työtä silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Meillä päiviisi kuuluu mm. monipuoliset ateria- ja puhtauspalveluiden tehtävät, kuten keittiötyöt, siivoustehtävät ja pyykkihuolto. Pääset myös mm. ulkoilemaan asukkaiden kanssa ja puuhastelemaan heidän kanssa!

Meillä Tepon Tuvalla asuu ikäihmisiä, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa. Työntekijämme kertovat, että parasta työskentelyssä Tepon Tuvalla on huumorintajuinen porukka ja asukaslähtöinen työ. Kurkkaathan meidän arkea instagram (https://www.instagram.com/attendo_tepontupa/):ssa ja tiktok (https://www.tiktok.com/@attendotepontupa_):ssa.

Oletko etsimämme henkilö?

Tartut toimeen mielelläsi, haluat oppia uutta ja olet joustava. Työkavereinasi ovat alan ammattilaiset, jotka opastavat ja neuvovat sinua mielellään. Huolehdimme työergonomiastasi. Olemme valmiit tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

- Hyvät sosiaaliset taidot, iloinen ja reipas työasenne

- Hygieniapassi, tai valmius sen suorittamiseen kolmen kuukauden kuluessa työsuhteen aloittamisesta

- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

- Hoitoapulaisen työ ei edellytä sosiaali- ja terveysalan koulutusta

- Rikosrekisteriote yli kolmen kuukauden mittaisessa työsuhteessa

Haluamme, että viihdyt meillä! Tukenasi toimii ja sinua perehdyttää osaava tiimi. Saat kattavan perehdytyksen työhösi!

Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai vakituiseen työsuhteeseen Attendolla!

Tuu meidän tiimiin! :)

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.5.24 Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Jäikö sinulle jotain kysyttävää, vastaan mielelläni!

Terkuin Iida

Hoivakodin johtaja Iida Vähäkoski,

0447820816, iida.vahakoski@attendo.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/4035804-hoitoapulaisia-keikkatyohon-tepon-tupa