Peruskoulun päätoiminen tuntiopettaja, opetettava, Kotkan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun päätoimisen tuntiopettajan virkasuhde, opetettavana aineena suomi toisena kielenä ja kirjallisuus, määräajaksi 1.8.2024-31.7.2025.

Virkasuhde sijoittuu Langinkosken kouluun. Langinkosken yhtenäiskoulu on urheilupainotteinen koulu, jossa oppilaita on yhteensä n. 520. Yleisopetuksen ryhmien lisäksi koulussa on erityisopetuksen pienryhmiä ja joustavan perusopetuksen ryhmä sekä perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmä yläkouluikäisille oppilaille.

Haemme innostavaa, kehityshakuista ja yhteistyökykyistä opettajaa, jolla on hyvät tiimityö- ja opetustaidot, hyvät tietotekniset valmiudet ja halu oppia uutta. Arvostamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli oppiaine- ja vuosiluokkarajojen OPS:n tavoitteiden mukaisesti, sekä toivomme valmiutta opettaa eri kieli- ja kulttuuritaustoista tulleita oppilaita.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun (504/2002) mukainen ote.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden perusteena on tuntikertymän epävarmuus.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KOTKA-01-42-24/fi_FI