Arla Oy:lle pakkauskoneoperaattoreita, Sipooseen!, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kiinnostunut tuotantotyöstä tai löytyykö sinulta jo jonkinlaista kokemusta? Nyt olisi hieno mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittämään omaa osaamistaan sekä hyödyntämään aiempaa kokemusta mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Etsimme pikaisella aloituksella pakkauskoneoperaattoreita asiakkaallemme, Arla Oy:lle, Sipooseen!

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. 400 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Kolarista Ylivieskaan ja Inkooseen. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille, asiakkaille kuin henkilöstölle. Tarjoamme luonnollisia makuja ja innovatiivisia tuotteita Suomesta sekä maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Suomessa meitä työskentelee noin 400 henkilöä, toimitusketjusta markkinointiin ja tuotekehityksestä logistiikkaan.

Pakkauskoneoperaattorina työtehtäviisi kuuluvat mm. oman pakkauslinjan ajaminen tuotantosuunnitelman mukaisesti, laadunvalvonta, työpisteen siisteydestä huolehtiminen, tiivis yhteistyö tuotannon esihenkilöiden ja työntekijöiden kanssa, sekä oman linjasi kehittäminen. Edellytämme sinulta turvallisuuslähtöistä ajattelua ja huolellisia työskentelytapoja. Tekemistäsi ohjaavat meijerin yhteiset tavoitteet sekä Arlan arvot.

Työssäsi tarvitset myös positiivista asennetta, suomen kielen osaamista sekä hyvää peruskuntoa, sillä työ sisältää paljon liikkumista sekä erilaisia nostoja. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta/koulutusta tuotannosta, elintarvikealalta tai prosessinhoitajan tehtävistä.

Työtä tehdään kolmessa eri vuorossa (06-14, 14-22, 22-06), maanantain ja sunnuntain välisenä aikana, ja sinulla tulee olla valmius työskennellä kaikissa vuoroissa. Työaika on pakkauslinjasta riippuen keskeytyvää tai keskeytymätöntä. Työsuhde on vuoden määräaikaisuus, jonka aikana työllistyt Barona Teollisuus Oy:n kautta Arlalle, ja jonka jälkeen on hyvä mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Arla Oy:n Sipoon meijeri sijaitsee osoitteessa Kotkatie 34, 01150 Söderkulla ja työhön kulkemiseen tarvitset oman auton, tai mahdollisuuden liikkua autolla, sillä julkiset kulkuvälineet eivät kulje kolmivuorotyön aikataulujen puitteissa.

Mitä odotamme sinulta

-Suomen kielen osaamista
   -Hygieniapassi (Työskentely edellyttää hygieniapassia, ja tarvittaessa avustamme sen hankkimisessa.)
   -Positiivista ja oma-aloitteista asennetta
   -Valmiutta kulkea Sipooseen ja työskennellä kolmivuorotyössä
   -Aiempi kokemus tai koulutus elintarvikealalta tai tuotannosta katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme

-Vuoden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen jatko on mahdollinen
   -SEL Meijerialan TES palkkauksen
   -Monipuoliset työtehtävät ja kannustavan työyhteisön
   -Erilaisia henkilökuntaetuja, kuten henkilökunnan oman kaupan, ilmaisen kuntosalin ja uima-altaan käytön

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi heti tulemaan CV:n kera. Aloitamme rekrytointiprosessin välittömästi!

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/661f59fb64a7cf001d760524