Kielenkääntäjä, Vaasan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Julkisten työvoimapalveluiden järjestämisvastuu työ- ja elinkeinotoimistoilta siirtyy kunnille 1.1.2025. Pohjanmaan työllisyysalueen muodostavat vastuukuntana toimiva Vaasan kaupunki yhdessä naapureidemme Kaskisten, Korsnäsin, Laihian, Maalahden, Mustasaaren, Närpiön, Uudenkaarlepyyn ja Vöyrin kunnan kanssa. Työllisyyspalveluiden tavoitteena on tarjota vaikuttavia työllisyys-, kohtaanto- ja osaamispalveluja työnantajille ja työntekijöille sekä edistää yrittäjyyttä osana työllisyyden kokonaisuutta. Tehtävänä on myös turvata osaavan työvoiman saatavuutta, edistää työvoiman osaamisen kehittämistä sekä ehkäistä syrjäytymistä työmarkkinoilta.

Kielenkääntäjän tehtävänä on huolehtia TE-uudistukseen liittyvistä käännöstöistä, joita ovat esimerkiksi tiedotteet, ohjeet ja verkkosivustotekstit. Käytössämme on Wordfast Pro -käännösmuistiohjelma.

Käännöskielinä suomi ja ruotsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on yliopistossa tai tiedekorkeakoulussa suoritettu tutkinto pääaineena suomi tai ruotsi.

Kielitaitovaatimuksena on molempien kotimaisten kielten erinomainen hallitseminen. Muiden kielten hallitseminen luetaan eduksi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta julkisen hallinnon käännöstyöstä sekä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Tuemme työn ja yksityiselämän yhteensovittamista muun muassa tarjoamalla mahdollisuuden etätyön tekemiseen. Kielenkääntäjän työpiste sijaitsee täysin uudistetussa Hallintotalossa.
Lisäksi tarjoamme etuja kaupungin palveluihin, työsuhdepyöräedun sekä e-passin kulttuuri-, liikunta ja hyvinvointiedun.

Viikoittainen työaika on 21,75 tuntia. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 1906 euroa (60% työaika) sekä KVTES:n mukaiset muut mahdolliset lisät.

Koeaika on 3 kuukautta.

Haastattelut pidetään viikolla 20.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSA905-05-18-24/fi_FI