Personlig assistent, JAG Assistans Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hej,

Jag är en man som är 40 år och bor på ett boende på Kimitoön. Jag söker en duktig och lugn personlig assistent som min fritidsassistent, 30h/månad. Jag kommunicerar med tal, bilder och telefon och klara scheman är viktiga för mig.

Du som assistent bör vara glad och öppen, och vara lugn och saklig. Till dina arbetsuppgifter hör att åka med mig på olika fritidsaktiviteter. Jag behöver ditt stöd för praktiska saker, som att sköta inträden, fixa biljetter och beställa mat. Jag tycker om att gå på bio, simma, bowla, frisbeegolf, minigolf, shoppa, gå på gym, att dansa och resa, kryssningar i synnerhet tycker jag om! Ibland kan vi också spela brädspel eller trummor hemma hos mig. Jag har färdtjänst till förfogande.

Puhun myös suomea!

Vill du veta mera?

Hör av dig till vår rådgivare Merja Hellbom, tel. 040 580 4051.
Du kan också lämna din ansökan och CV direkt via det elektroniska ansökningsformuläret.
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så fort vi hittar en lämplig assistent!

Din arbetsgivare blir JAG Assistans Ab , en icke-vinstdrivande serviceproducent som är specialiserad på personlig assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Det betyder att vi anställer, och är arbetsgivare åt, personliga assistenter och sköter administrationen kring den personliga assistansen. JAG står på en stark värdegrund: Alla människor är lika mycket värda, alla kan vara självbestämmande, alla kan kommunicera och alla har rätt att vara huvudperson i sitt eget liv!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:merja.hellbom@jagassistans.fi