Rakennuttajapäälliköksi Kotkaan, Sitowise Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko yksi meistä?

Haemme Rakennuttajapäällikköä rakennuttamisen toimialalle Kotkaan

Uudessa tehtävässäsi toimit valtakunnallisessa yksikössä Kotkan toimipisteessä rakennuttajapäällikkönä yhdessä rakennuttamisen toimialan henkilön sekä koko Sitowisen Kotkan toimipisteen työntekijöiden kanssa.

Rakennuttajapäällikkönä vastaat Kotka-Kouvola alueen rakennuttamisen ja valvonnan tarjoustoiminnasta ja resurssien hallinnasta

Asiakasryhmät voivat koostua tulevaisuudessa hakijan omista vahvuusalueista riippuen esim. julkisista tilaajista, taloyhtiöistä, kiinteistöosakeyhtiöistä tai teollisuuden toimijoista

Tehtäväkenttäsi ovat korjausrakennus- ja ylläpitohankkeiden projektipäällikön sekä muut kiinteistön elinkaaren asiantuntijatehtävät.

Tehtävässäsi pääset toimimaan itsenäisesti projektin eri vaiheissa pääosin Kaakkois-Suomen alueella.

Tehtävässäsi tarvitset aiempaa vahvaa kokemusta rakennuttajakonsulttina toimimisesta rakennushankkeiden eri vaiheissa, myyntiosaamista ja yhteistyökykyä eri osapuolten välillä

Työssäsi olet myyntihenkinen ja hyvät tiimityöskentelytaidot omaava ammattilainen

Työsuhde on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan

Millainen tausta sopii tehtävään?

- rakennusmestarin tutkinto, vastaava tutkinto LVIS-alalta tai muu soveltuva korkeakoulututkinto(Insinööri, Insinööri (AMK) tai DI)

- 5 vuoden työkokemus

- RAP/RAPS pätevyys ja/tai RAV/RAVS pätevyys

- muut pätevyydet katsotaan eduksi

- hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

- paikallistuntemus Kaakkois-Suomen markkina-alueesta erityisesti Kotka-Kouvola alueesta

Emme kuitenkaan luoneet sinulle täydellistä työpaikkaa valmiiksi - sinähän olet itse oman työsi, osaamisesi ja hyvinvointisi paras asiantuntija ja meillä voit kehittää uraasi haluamaasi suuntaan.

Sinulle:
Meillä ei ketään jätetä yksin. Onnistumistasi varmistaa ja tekemistäsi tukee koko Sitowisen värikäs työyhteisö. Täällä saat olla ihan oma ainutlaatuinen itsesi, niin me muutkin olemme. Pyrimme työyhteisön monimuotoisuuteen ja toivotamme tervetulleiksi kaikenlaiset hakijat.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän, joustavat työajat ja kattavat vakuutukset sekä muita etuja.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Tutustu meihin paremmin
Hienoa, että kiinnostuit! Astu maailmaamme. Sijoita itsesi näihin tarinoihin ja huomaa kuuluvasi joukkoomme.

- Referenssit (https://www.sitowise.com/fi/referenssit)

-
Tekijät

Odotamme hakemustasi
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 19.5.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Pasi Saastamoinen, puh. 045 129 2920, pasi.saastamoinen@sitowise.com

Kuinka rekrytointiprosessi etenee? Lue täältä (https://www.sitowise.com/fi/olisitko-yksi-meista/rekrytointiprosessin-eteneminen) lisää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sitowise.teamtailor.com/jobs/3868610-rakennuttajapaallikoksi-kotkaan