Kehityspäällikkö, Digitaaliset palvelut, Suomen Punainen Risti, Veripalvelu
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liity auttamisen ketjuun! Haemme nyt Veripalveluun kokenutta kehityspäällikköä sujuvoittamaan HR- ja hallintojärjestelmiämme ja tekemään arjestamme mutkatonta.

Oletko intohimoinen digitaalisten ratkaisujen kehittäjä, jolla on osaamista strategisen henkilöstöjohtamisen ja erilaisten hallinnollisten palvelujen kehittämisestä tietojärjestelmien ja automatiikan avulla. Tässä roolissa sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa Veripalvelun menestykseen sujuvoittamalla henkilöstöjohtamisemme digitaalisia palveluja. Toimit osana digitaalisten palvelujen tiimiämme ja osallistut myös muuhun järjestelmäkehitykseen.

Kehityspäällikkönä tuet uudistumistamme yhdessä tietojärjestelmätoimittajiemme kanssa siten, että digitaaliset ratkaisut sujuvoittavat niin HR-ammattilaisten, johdon ja esihenkilöiden kuin kaikkien työntekijöittemme työtä. Hallitset kehitysaihioita ja ylläpidät tiekarttoja Jira -järjestelmän avulla varmistaen, että kaikki toimet ovat linjassa organisaation strategisten tavoitteiden kanssa. Rakennat vahvat suhteet sidosryhmiin varmistaen tehokkaan viestinnän ja osallistumisen kehitysprosesseihin. Seuraat jatkuvasti ratkaisujen tehokkuutta ja käyttäjäkokemusta ohjaten jatkuvaa parannusta ja innovaatiota tukipalveluissa.

Tehtäväsi:

- Henkilöstöpalvelujen ja muiden hallinnollisten tukipalvelujen kehitystarpeiden hallinta: ymmärrät tarpeita, suunnittelet digitaalisia palveluprosesseja sekä ylläpidät kehitysaihioita ja tiekarttoja käyttäen Jira-järjestelmää.

- Kehitysprojektien johtaminen: varmistat, että kehitysprojektit ovat linjassa arkkitehtuuriperiaatteiden kanssa. Suunnittelet ja vedät projekteja ja varmistat tarvittavat resurssit. Huolehdit myös järjestelmäkohtaisesta dokumentoinnista.

- Jatkuvan palvelun tehtävät: Vastaat digitaalisten palveluiden käytettävyydestä ja toimittajahallinnasta

Työskentelypaikkasi on Veripalvelun päätoimipiste Vantaan Vehkalassa. Etätyöhön on hyvät mahdollisuudet.

Tarjoamme:

Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Kattava perehdytys sekä esihenkilösi ja tiimisi tuki auttavat sinua pääsemään työssäsi alkuun ja kehittymään omassa tehtävässäsi. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille erityisen tärkeää: panostamme henkilöstömme jaksamisen tukemiseen esimerkiksi tarjoamalla monenlaisia liikunta- ja hyvinvointietuja (katso listaus eduista alta). Myös esihenkilötyön ja työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittäminen on meille tärkeää. Lisäksi panostamme siihen, että jokaisella Veripalvelussa on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa toimintamme jatkuvaan parantamiseen. Lue lisää Veripalvelusta työpaikkana täältä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän HR- ja hallintojärjestelmien kehityspäällikkönä. Pääset osaksi motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimiämme, jossa arvostetaan innovatiivisuutta, yhteistyötä ja jatkuvaa oppimista. Tuemme myös koulutus- ja kehittymismahdollisuuksiasi, jotta voit pysyä ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja teknologioista.

Odotamme sinulta:

- Kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja projektinhallinnasta.

- Kokemusta HR-tietojärjestelmistä ja henkilöstöhallinnon digitaalisesta kehittämisestä

- Kokemusta tiedolla johtamisesta sekä raportoinnin kehittämisestä

- Kykyä ymmärtää ja integroida toimintaprosesseja digitaalisiin ratkaisuihin

- Kokemusta Kanbanin ja muiden ketterien menetelmien käytöstä

- Kykyä hallita monimutkaisia projekteja ja toimia paineen alla

- Erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja

Käyttämiämme henkilöstöpalvelujen tietojärjestelmiä tällä hetkellä ovat mm. Mepco, Sympa, Quinyx, Qlikview, M-Files ja Microsoft 365. Kokemus Jira -järjestelmästä tai vastaavasta katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa digijohtaja Heikki Myllyniemi p. 050 326 9043 sekä viestintä- ja henkilöstöjohtaja Willy Toiviainen p. 040 523 7451 (arkisin klo 16-18).

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 5.5.2024 alla olevan hakulomakkeemme kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kehityspaallikko-digitaaliset-palvelut/mBq905