Keittiötyöntekijä Lammi, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 18.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme useita työntekijöitä Palmia Oylle Lammin alueelle monipuolisiin eri keittiöalan työtehtäviin. Kohteita ovat mm. koulut ja päiväkodit. Työtä on tarjolla pidempiaikaisista sijaisuuksista, päivän tai kahden keikkoihin.

Työtä on tarjolla keittiön avustavissa tehtävissä ja astiahuollossa, mutta työtehtävät voivat vaihdella asiakasyrityksemme tarpeiden mukaan. Työ on pääsääntöisin arkipäivisin tapahtuvaa, mutta viikonlopputyötäkin on tarjolla. Työhön saat perehdytyksen.

Hakemamme tekijä on energinen ja joustava keittiöalan osaaja. Toivomme, että sinulta löytyy hygineapassi ja mahdollisesti salmonellatodistus.

Haemme myös reippaita työntekijöitä astiahuoltoon, joihin et tarvitse aiempaa kokemusta. Astiahuollon työtehtävissä reipas asenne ratkaisee. Työajat vaihtelevat klo 6-19 välillä.

Rekrytoinnin hoitaa Eezy Hämeenlinna. Heräsikö sinulla kysyttävää? HR-asiantuntija Ida Syrjälä antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075262 / hameenlinna.eezy@eezy.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti osoitteessa eezy.fi tai jos sinulla on jo hakemus Eezy:llä, soita toimistollemme ja kerro kiinnostuksestasi tehtävään.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/518058477