Vastaava työnjohtaja (liikuntapaikkarakentaminen), Unisport Infra Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ETSIMME KOKENUTTA INFRARAKENTAMISEN AMMATTILAISTA VASTAAVAN TYÖNJOHTAJAN TEHTÄVIIN

Tässä työssä pääset rakentamaan terveempää Suomea liikuntapaikka kerrallaan ja näet työsi jäljen käytännössä - kotikaupunkisi palloilukenttä tai lähiliikuntapaikka saattaa hyvinkin olla meidän tekemämme.

Vastaavana työnjohtajana tehtävänäsi on johtaa rakennusprojektin kaikkia vaiheita aina maanrakennustöistä pinnoitteisiin, kohteiden vaihdellessa mm. lähiliikuntapaikoista yleisurheilu- ja jalkapallokenttiin. Hoidat projektien työvaihesuunnittelua, materiaalitilauksia sekä paperitöitä ja varmistat, että työt hoituvat kustannustehokkaasti suunnitelmien, turvallisuusmääräysten ja laatuvaatimusten mukaan. Johdat työmaiden henkilöstöä ja pidät yhteyttä tilaajaan.

Rooli on itsenäinen ja pääset ottamaan vastuuta, mutta ammattitaitoisten ja kokeneiden kollegoiden apu on aina puhelinsoiton päässä. Maksamme sinulle kilpailukykyistä kuukausipalkkaa ja huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla mm. laajat työterveyshuoltopalvelut, vakuutukset myös vapaa-ajalle sekä liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja pyöräedun.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Sinulla on esim. rakennusmestarin tai rakennustekniikan insinöörin (AMK) koulutus sekä vähintään viiden vuoden työnjohtokokemus maanrakennusalalta.

Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt hoitamaan useaa projektia samaan aikaan eikä työn perässä matkustaminen ei ole sinulle ongelma. Tarjouslaskentakokemus on eduksesi.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat työpäällikkö Timo Röngältä, puh. 044 323 3500 tai henkilöstöpäällikkö Jonna Hoppendorffilta, puh. 040 1866 766.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/233627/create/