Tarjoilija, kesätyö 2024, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme tarjoilijaa Kuusamoon kesän ajaksi!

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista tarjoilijaa ravintolaan, jossa tarjoillaan buffet lounasta, a'la carte annoksia sekä suolaisia ja makeita kahvilatuotteita.

Tarjoilijana työhösi kuuluvat monipuolisesti ravintolan salipuolen tehtävät. Työn painopiste on tarjoilussa, anniskelussa sekä loistavassa asiakaspalvelussa. Etsimämme henkilö on reipas, joustava ja aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on kyky toimia niin tiimissä kuin itsenäisesti.

Toivomme, että pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi. Tehtävässä vaaditaan hygienia- ja anniskelupassia sekä täysi-ikäisyyttä. Työt alkavat kesäkuussa ja jatkuvat syyskuulle, mahdollisesti pidempäänkin. Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen. Palkkaus on Maravan TES:in mukainen. Tarvittaessa autetaan asunnon hankkimisessa.

Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli hae tehtävää saman tien linkin kautta, sillä paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä! Liitäthän hakemukseesi CV:n.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/662112fc22ba26001e6a8f96