Kaukolämpöhitsaajia, KVL-Tekniikka, Koko Suomi, KVL-TEKNIIKKA OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 16.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KVL-Tekniikka konserni on vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin. Päätoimialojamme ovat energia-, infra ja ratarakentaminen. Toimialueemme on koko Suomi, ja toimipisteemme löytyvät Helsingistä, Lempäälästä, Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta ja Rovaniemeltä.

Tule meille töihin!

Haemme nyt joukkoomme kaukolämpöhitsaajia. Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia tiimipelaajia kaukolämpöputkien asennus- ja hitsaustöihin eri puolille Suomea, erityisesti pääkaupunkiseudulle. Toivottavasti nautit kotimaanmatkailusta, sillä reissut ympäri Suomen ovat tässä työssä mahdollisia. Meillä töitä tehdään yhdessä ja kaveria auttaen.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta kokemusta kaukolämpöputkien asennuksesta ja kaasu- tai puikkohitsauksesta. Myös pätevyydet muista hitsaustavoista ovat meille mieleen. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi! Emme odota täysin valmiita tekijöitä vaan kannustamme kasvuun työssä. Saat tehtäviin kattavan koulutuksen ja perehdytyksen, ja tukenasi työskentelevät osaavat ja mukavat työkaverit.

Lähetä hakemuksesi pian

Hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@kvl-tekniikka.fi. Hakuaika päättyy 16. toukokuuta 2024. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään pian!

Kysy lisää

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Petri Haatainen, puh. 010 2195 227.

Hae työpaikkaa osoitteesta