Kesätyöntekijöitä elintarviketuotantoon, BassoHR Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme Mr. Paninille työntekijöitä kesäksi tuotannon tehtäviin. Mr. Paninilla tuotteet valmistetaan käsin alusta loppuun asti kotimaisia raaka-aineita käyttäen.

Työnkuva on pääasiassa tuotteiden valmistusta ja pakkaamista. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen elintarvikealalta, mutta tämä ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään perehdytetään hyvin. Toivommekin sinun olevan positiivisella ja hyvällä asenteella varustettu sekä itsenäiseen työhön kykenevä tiimipelaaja, joka on valmis oppimaan uusia tehtäviä.

Tuotantotila, jossa työskentely tapahtuu, on viileä. Hyvä fyysinen kunto on ehdottomasti eduksesi työssä suoriutumiseen, sillä työ on seisomatyötä. Työajat sijoittuvat porrastetusti klo 6-22 välille, joten vuorotyövalmiutta tulisi olla. Työtä tehdään arkipäivisin ja pääset työskentelemään uusiin tuotantotiloihin Porin Konepajanrannassa.

Työt alkavat joustavasti toukokuun aikana ja kesto on elokuun loppuun. Mikäli pystyisit aloittamaan jo ennen toukokuuta, mainitsethan tästä myös hakemuksessasi.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja suoritettua hygieniapassia. Lisäksi tehtävään valitun tulee toimittaa salmonellatodistus (tämä hoidetaan Basson kautta) ennen työsuhteen alkua.

Mikäli koet, että tämä voisi olla sinun paikkasi, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme www.bassohr.fi kautta. Halutessasi voit olla myös suoraan yhteydessä BassoHR:n Tiiaan, tiia.ylosmaki@bassohr.fi / p. 040 1493333. Haastattelut aloitamme jo hakuajalla ja haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://bassohr.likeit.fi/apply/1121926