Ruokapalvelutyöntekijät sijaispooliin, Lempäälän kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme motivoituneita ja työympäristön muutokseen mukautuvia kiertäviä ruokapalvelutyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Ruokapalvelutyöntekijänä toimit sijaisena ruokapalvelun omissa yksiköissä. Työhön kuuluu monipuolisesti kohteista riippuen erilaiset keittiöntyötehtävät, asiakaspalvelu ja ruokakasvatus. Työkohteita ovat koulujen ja päiväkotien keittiöt.

Arvostamme oma-aloitteista sekä joustavaa ja vastuullista työotetta. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sujuvaan tiimityöskentelyyn. Haluat tehdä työtä lasten ja nuorten tukipalveluissa sekä samalla edistää yhdessä lasten ja nuorten hyvinvointia Lempäälän kunnassa.

Tukenasi toimii ruokapalveluiden omat vastuuperehdyttäjät, jotka vastaavat yhdessä esihenkilön kanssa työhön perehdytyksestä ja seurannasta. Vastuuperehdyttäjien avulla perehdytystä eri kohteiden keittiöhin saadaan sujuvoitettua ja perehdytyksen laatu paranee. Perehdytysjakso luo pohjan vastuuperehdyttäjän ja uuden työntekijän työuran aikaiselle kumppanuudelle.

Työaika ajoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 06.00- 16:00 väliseen aikaan työkohteesta riippuen.
Viikottainen työaika on 38,25h.
Palkkaus KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimukset: ammatillinen perustutkinto ravitsemusalalta tai vastaava koulutus.

Valittujen on esitettävä ennen tehtävän vastaanottoa rikosrekisteriote ja hygieniapassi.

Oman auton käyttö katsotaan eduksi työtehtävien hoidossa.

Hakuaika tehtävään päättyy 10.5.2024, jonka jälkeen aloitamme mahdollisiman pian haastattelut ja pyrimme tekemään työntekijävalinnat vielä toukokuun aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LEM-05-21-24/fi_FI