Etsimme nuorelle asiakkaallemme kotiin Lähihoitaj, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme monivammaisen nuoren kotihoitoon ammattihenkilöitä vahvistamaan hoitorinkiä!

Olet etsimämme henkilö, jos koet arvomme omaksesi päivittäisessä työssäsi: luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Olet positiivisen elämänasenteen omaava henkilö ja sinulla on halua kehittää toimintaamme. Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka. Tuemme kotona asuvan asiakkaan toimintakykyä ja mahdollistamme kotona asumisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Kotihoidon palvelut tukevat asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joissa asiakas ei suoriudu itsenäisesti. Palveluihin kuuluvat sairaanhoidollinen ja lääkehoidollinen hoito ja seuranta, terveyden edistäminen, henkilökohtaisesta hygieniasta ja ravitsemuksesta huolehtiminen sekä toimintakykyä ylläpitävä kuntouttava hoitotyö.

Sinulla on lähihoitajan tutkinto, tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja ja voimassa olevat lääkehoidon teoriaopinnot (tarvittaessa voit suorittaa ne myös meillä). Työtä voi hakea myös esimerkiksi sosionomi tai muu sosiaalihuollon ammattihenkilö, jolla on oikeus käyttää sosiaalihuollon ammattihenkilön ammattinimikettä. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulla on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Oman auton käytöstä maksamme valtion matkustussäännön mukaiset kilometrikorvaukset. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja vaihtelevaa työtä sekä kattavan perehdytyksen. Tuemme osaamisen kehittämistä säännöllisten koulutusten avulla. Meillä ONNIlla saat mahdollisuuden kehittyä ammatissasi ja kehittää kotihoidon toimintaa yhdessä tiimisi kanssa.
Tällä hetkellä työtä on tarjolla osa-aikaisesti perjantaista - sunnuntaihin klo: 10-18

Tarjoamme sinulle:

Kokemusvuosistasi riippuen 13,92 - 15,05 /h + vuorokohtaiset lisät + tehtäväkohtainen lisä 200

Maksamme sinulle tehdyt tunnit 2 kertaa kuukaudessa (kuukauden 13. ja 28. päivä). Työtä tehdään 2 vuorossa, arkisin ja viikonloppuisin.

Vastuullisen, luotettavan ja kotimaisen työnantajan

Tradeka-konsernin huikeat edut (mm. alennukset Restelin ravintoloihin). Lue lisää ONNIn kattavista henkilöstöeduista täältä: ONNIn henkilöstöedut - ONNI rekry (onnion.fi) (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

Mukavat ONNIlaiset työkaverit

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 12.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tiimiesihenkilö Sirpa Tolvaseen (sirpa.tolvanen@onnion.fi). p.0401361687
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/4015377-etsimme-nuorelle-asiakkaallemme-kotiin-lahihoitajaa-onni-joensuu