Palkka-asiantuntija, Ehta Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 18.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme Videns Oy on yrittäjävetoinen, vakavarainen ja kasvava joensuulainen, konsultoivaan talous- ja palkkahallinnon palveluihin erikoistunut tilitoimisto. Teemme asiakkaidemme taloushallinnosta tehokasta ja sujuvaa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Tulet osaksi 11 henkilön tiimiä, jolla on paljon kokemusta ja asiantuntijuutta. Tiimillämme on kova tekemisen meininki, mutta töitä tehdään hyvällä yhteishengellä. Meille toimiva yhteistyö on tärkeää, eikä työkavereita jätetä koskaan yksin haasteiden edessä. Tiimissä kannustetaan toisia, haluamme oppia uutta ja haasteet ratkotaan yhdessä.

Olemme varmistaneet kattavan perehdytyksen tätä työtehtävää varten, joten voit olla huoleti, et tule jäämään ilman tukea aloittaessasi työt meillä!

Työpäiväsi sisältää esimerkiksi seuraavia työtehtäviä:
- Palkkamateriaalitiedostojen läpikäynti sekä palkkamateriaalin keräys tarvittaessa
- Asiakkaiden tapauskohtaisten tarpeiden läpikäynti, erilaiset selvitystyöt (asiakkaiden pyynnöt palkkoihin, pekkasiin, kelahakemuksiin ym. liittyen).
- Työ on pääasiassa palkanlaskentaa, tietojen tarkastamista ja syöttämistä järjestelmiin, maksuaineiston käsittelyä, tulorekisteri-ilmoituksia ja palkkojen tilityksiä.
- Työpäivät ja -viikot ovat sisällöltään vaihtelevia, mutta työntäyteisiä ja palkkatiimiläisiltä vaaditaan siten kiireen- ja paineensietokykyä sekä oma-aloitteisuutta.
- Tulevalta asiantuntijaltamme toivomme Netvisor ja/tai Lemonsoft ohjelmiston osaamista tulevien asiakkuuksien hoitamista varten.

Aluksi tulet vastaamaan 250-300 palkkapussin palkanlaskennasta. Työssäsi pääset keskittymään yhteen suureen asiakaskokonaisuuteemme ja lisäksi asiakassalkkuusi kuuluu myös muita pienemmän kokoluokan asiakkuuksia.

Toivomme, että uudella tiimiläisellämme on myös halu oppia uusia palkanlaskentajärjestelmiä sekä laajentaa osaamistaan että lisätä asiakkuuksia, kun toimintatapamme tulevat tutuiksi.

Mitä tarjoamme sinulle?
- Kulttuuri- ja liikuntaseteli 100 € / vuosi
- Joustavat etätyömahdollisuudet
- Mahdollisuus kouluttautumiseen työn aikana
- Kilpailukykyinen palkkaus
- Yrittäjävetoisen yhtiön ketteryyden sekä palveluasenteen
- Työn aloitus 1.6.2024, myös aiempi aloitus mahdollista
- Työntekopaikka ensisijaisesti Joensuussa Alasintiellä, mutta myös täysi etätyömahdollisuus on neuvoteltavissa
- Kattavampi työterveyshuolto sekä sairaskuluvakuutus

Toivottu osaaminen
- Netvisor / Lemonsoft ohjelmiston osaaminen
- Toivottavasti olet avoin sekä itseohjautuva ja kykenet työskentelemään myös yksin
- Työtehtävä vaatii sinulta paineensietokykyä mm. tiukkojen aikataulujen johdosta
- Tärkeintä meille on se, että olet hyvä tyyppi ja tunnet olosi tervetulleeksi meidän joukkoomme

Hae heti!
Voit hakea paikkaa erittäin helpon hakuportaalimme kautta tai sähköpostitse erik@ehtahenkilostopalvelut.fi otsikolla "Palkka-asiantuntija ". Voit myös soittaa Erikille 044 362 8290. Työsopimus tullaan solmimaan suoraan Videns Oy:n kanssa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.recright.com/careers/fi/ehta/palkka-asiantuntija-videns-oy-6620eec323d8eedc89da335e/apply