Lastenvalvoja, Espoon keskuksen perhekeskus, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lastenvalvojat vastaavat vanhemmuuden selvittämisistä sekä lasten huoltoon, asumiseen, tapaamisoikeuteen sekä elatukseen liittyvistä sopimusasioista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen lastenvalvojien tiimi toimii viidellä toimipisteellä (Espoo, Kirkkonummi, Lohja, Nummela ja Raasepori). Nyt haettavan määräaikaisen viran toimipaikka on Espoon keskuksen perhekeskuksessa.

Hyvinvointialueen lastenvalvojapalvelut on keskitetty koko Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella. Tämä tarkoittaa yhteisiä toimintakäytäntöjä, asiakastietojärjestelmiä sekä asiakasohjausta. Mukavan työyhteisön, nykyaikaisen työympäristön ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme liukuvan työajan, etätyön tekemisen mahdollisuuden kahtena päivänä viikossa sekä mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen koulutuksilla. Asiakastyön tukena sinulla on ammattitaitoiset esihenkilöt ja kollegat, säännölliset tiimirakenteet sekä työohjaus.

Aloitus 20.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan hakemuksesi pian. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme myös hakuaikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon keskuksen perhekeskus, Kamreerintie 6, 02770 Espoo
Työaika: 37h 45min /vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuoltolain (1301/2014) 27 a §:n (292/2016) mukaan lastenvalvojan tehtävässä voi toimia sosiaalityöntekijä tai henkilö, jolla on muu tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tämä määräaikainen tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle oikeustieteen maisterille.

Lastenvalvojan tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, perustelu- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä hyvään suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun. Työntekijältä edellytetään joustavuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin työtapoihin sekä nopeaa kykyä omaksua uusia asioita ja hyviä tiimityötaitoja.

Hakijalle eduksi katsomme monipuolisen kielitaidon, erityisesti ruotsi ja englanti.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-35-24/fi_FI