ASENTAJA HYLSYOSASTOLLEMME, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tuotteiden kysynnän edelleen kasvaessa haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Lapuan tehtaalle lisää laadun tekijöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Tehtäviisi kuuluu tuotantolinjaston koneiden asennustyö ja tuotantoajo sekä tuotannon aikainen tuotteen laaduntarkkailu ja erilaiset mittaukset.

Arvostamme jos sinulla on metallialan peruskoulutus (esim. kone-ja tuotantotekniikka, koneistaja tai autoala) tai olet muutoin käsistäsi kätevä. Täysin valmiita osaajia tehtäviin ei ole olemassakaan, joten koulutamme sinut tähän erikoisalan tehtävään työn ohessa.

Eduksesi luemme aikaisemman kokemuksen koneenasennustehtävistä samoin kuin piirustusten lukutaidon ja it-järjestelmien perusosaamisen. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, tarkka ja joustava.

Valitut henkilöt työllistyvät Nammo Lapuan kirjoille vakituisiin työsuhteisiin.

Keitä etsimme?

-Etsimme motivoituneita, oppimaan halukkaita ja työstään innostuvia ihmisiä - asenteesi ratkaisee.
   -Sinulta ei edellytetä pitkää työkokemusta teollisuudesta, eivätkä alan koulutuksetkaan ole ehdottomat. Me opastamme sinut näihin erityisosaamista vaativiin tehtäviin.
   -Olet tarkka ja oma-aloitteinen, sinua kiinnostaa kättesi kautta kulkevien tuotteiden laatu.
   -Haluat olla ylpeä omasta työstäsi - sillä niin mekin olemme jokaisen ammattilaisemme työstä.
   -Yhdessä olemme enemmän ja teemme parempaa. Kaikissa työtehtävissä edellytetään yhteistyökykyä, joten olet myös hyvä työkaveri.

Millainen työpaikka on?

-Tehtaassamme on valmistettu patruunoita ja patruunakomponentteja metsästykseen, urheiluammuntaan ja viranomaiskäyttöön yli 100 vuoden ajan.
   -Pääset käyttämään nykyaikaista erikoisalan teknologiaa ja laitteita sekä myös perinteisempiä koneita.
   -Hylsyosastolla työskentelet noin 50 hengen porukassa. Yhteensä saat reilut 240 uutta työkaveria.
   -Työturvallisuus on meille sydämen asia. Tarkkaan valvotut prosessit ja työturvallisuusohjeistusten noudattaminen koko tuotannossa takaavat, että teet työtäsi turvallisesti vaiheessa kuin vaiheessa.
   -Olemme itsenäinen toimija: koko tuotevalmistus suunnittelusta komponentteihin, aina tuotteiden viimeistelyyn asti on omissa käsissämme Lapuan tehtaalla.

Mitä Lapua Oy tarjoaa?

-Maailmanluokan huipputuotteet, joiden kanssa voit ylpeydellä tehdä töitä.
   -Pitkäaikaisen ja vakituisen työsuhteen.
   -Liukuvan työajan ja työaikapankin.
   -Koulutuksen erikoisalan ammattiin.
   -Henkilöstöedut, jotka todentavat, että me pidämme sinusta huolen.
   -Hyvät työskentelyolosuhteet siisteissä tuotantotiloissa.

Toivomme, että olet valmis sitoutumaan pitkäksi aikaa tehtaan palvelukseen. Työskentelemme kahdessa tai kolmessa vuorossa arkipäivisin, joten sinulla tulee olla valmius vuorotyöhön. Työ edellyttää normaalia fyysistä työkykyä. Tehtävään valituille tullaan tekemään turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys sekä huumausainetesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 5.5.2024. Käsittelemme tulleita hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi nopeasti matkaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesällä tai syksyllä 2024.

Lisätietoja tehtävistä antavat Nammo Lapua Oy:stä hylsyosaston työnjohtajat Jari Koski p. 010 5233 326 ja Jarmo Lakaniemi p. 010 5233 408 sekä yhteistyökumppanimme Baronan aluepäällikkö Tuomas Nieminen p. 045 22 66 061 ja henkilöstökonsultti Taavi Rantala p.050 478 7748.

Millainen Nammo Lapua Oy on työpaikkana? Katso TÄÄLTÄ!

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6620fd97abaec5001fa58c1f