Sairaanhoitaja / Ensihoitaja, Kesätyö, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Palkkaus: 2867,58€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Unelmoitko hoitotyöstä, jossa jokainen päivä tuo mukanaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia? Etsimme nyt juuri sinua osaksi pientä, mutta innokasta hälytyskeskustamme!

Meillä Palvelukeskus Helsingin hoivapalvelussa tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kokea sekä toimistotyön, että perinteisemmän hoitotyön parhaat puolet! Tuotamme turvapuhelin- ja etähoitopalvelua, joissa pidämme yhdessä huolen siitä, että jokainen asiakas saa tarvitsemansa avun etänä tai paikan päällä vuorokauden jokaisena tuntina.

Turvapuhelinpalvelussa vastaat pääasiassa hoidon tarpeen arvioinnista puhelimitse sekä hälytyskäyntien delegoinnista turvapuhelinpartioille kiireellisyysjärjestyksen mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu turvapuhelinhälytysten hoitaminen, asiakkaiden neuvonta sekä osallistut pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille, joilla arvioidaan asiakkaiden vointia ja suunnitellaan jatkohoitoa. Toimit lisäksi etähoitajana kotihoidon käynneillä käyttäen kuva- ja äänivälitteisiä menetelmiä. Työssäsi korostuu asiakkaiden neuvonta, ohjaus ja yhteistyö kotihoidon sekä omaisten kanssa.

Olitpa vastavalmistunut sairaanhoitaja, ensihoitaja tai jo pitkän linjan hoitotyön ammattilainen, meillä on sinulle kesätyöpaikka! Työskentelemme kolmessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mikä mahdollistaa joustavan aikataulun ja kesästä nauttimisen. Toimistomme sijaitsee Vallilassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Huipputyypeistä pidetään kiinni ja voimme mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesän jälkeen!

Sovit joukkoomme, jos sinulla on:

Sairaanhoitajan, ensihoitajan AMK tai terveydenhoitajan tutkinto tai opiskelet alaa.

Olet suorittanut lääkehoidon hyväksytysti ja sinulla on voimassa olevat lääkeluvat.

Valviran rekisteröinti ja voimassa oleva ajokortti.

Kokemusta hoitotyöstä, erityisesti ensihoidossa ja vanhustyössä.

Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Sujuva suomen kielen taito.

Suomen suurimman työnantajan vakauden lisäksi tarjoamme kattavat edut hyvinvointisi tueksi, kuten kokemuslisät (5 vuoden kokemuksella 3 % ja 10 vuoden kokemuksella 8 %), kaupunkipyöräedun, ePassin työmatkaedun 300 €/vuosi, kulttuuri- ja liikuntaedun 200 €/vuosi sekä lounasedun. Lisäksi voit itse vaikuttaa ansioihisi erilaisilla palkkioilla.

Jätä hakemuksesi ja tule tekemään töitä arjen tärkeimpien kontaktien parissa! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto, huumausainetestiä koskeva todistus sekä rikosrekisteriote. Tehtävään valittujen tiedot tarkastetaan julkiterhikistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/PALKE-03-18-24