Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Esa Kortelainen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 18.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Isännöitsijätoimisto Esa Kortelainen Oy on toiminut Jyväskylässä jo vuodesta 1981. Olemme saavuttaneet yli 40 vuodessa vakaan asiakaspohjan ammattitaitoisen tekemisemme ansiosta.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen itsenäiseen työhön pystyvää isännöitsijää.

Isännöitsijän tehtävässä vastaat itsenäisesti hallinnollisesta isännöinnistä Jyväskylän alueen kohteistamme. Tehtävissäsi viikoittain on mm. asiakasyhtiöiden kokousjärjestelyä, pöytäkirjojen laatimista, hankkeiden ja projektien hallinnointia.

Toivomme että sinulla on jo kokemusta alalta sekä soveltuva koulutus.
Arvostamme erityisesti vastuullisuutta, itsenäistä sekä ahkeraa työskentelyotetta. Persoonaltasi olet helposti lähestyttävä ja pidät kiinni siitä mitä lupaat.

Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi, vakaan ja turvallisen työnantajan.

Palkkaus sopimuksen mukaan ja neuvoteltavissa osaamisesi mukaan. Tarjoamme myös työntekijöillemme puhelinedun lisäksi myös lounas- ja kulttuuriedun. Toimipisteemme on Jyväskylän keskustassa kirkkopuiston kupeessa.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen ja CV mahdollisimman pian osoitteeseen tuija.kantia@kortelainen.net. Paikka täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/isannoitsijatoimisto-esa-kortelainen-isannoitsija-sdsuu-18106023