Parkkiopettaja, Posion kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Posion kunta on saanut myönteisen päätöksen Yhdenvertainen ja tasa-arvoinen perheiden Posio 2024-2027 -hankkeelle. Hankkeen määrärahoilla etsimme määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2024-31.7.2025 parkkiopettajaa. Tehtävään kuuluu joustavan tukiryhmän opettajana toimiminen luokille 0-9. Parkkiluokkaan tullaan ohjatusti väliaikaiseen opetukseen oppitunnin tai loppukoulupäivän ajaksi, jos koulutyö ei suju yleisopetuksen ryhmässä. Ryhmään voidaan sijoittaa oppilaita myös pidemmälle jaksopaikalle tarpeen mukaan. Ryhmässä voi työskennellä myös ns. kouluakäymättömiä oppilaita. Parkkiluokan lisäksi tehtävään sisältyy S2 -opetusta.

Haemme joukkoomme osaavaa opettajaa, joka ei hätkähdä yllättävistä käänteistä ja ottaa tilanteet haltuun ammattitaidolla. Opetusvelvollisuus on 24 vvh. Parkkiopettajana tulet työskentelemään noin 180 oppilaan kouluyhteisössä, johon kuuluu esikoulun sekä aamu- ja iltapäiväkerhon lisäksi peruskoulun luokat 1-9. Työyhteisössämme on 30 opettajaa, 8 koulunkäynninohjaajaa ja muuta henkilökuntaa. Samassa rakennuksessa toimii hyvistä tuloksistaan tunnettu Posion lukio. Täällä Posiolla tarjoamme sinulle hyvin toimivan työyhteisön sekä mahdollisuuden osallistua koulun toimintakulttuurin kehittämiseen. Posion peruskoulu sijaitsee liikuntakampuksen ja luonnon ympäröimänä, joten työpäiviisi sisältyy vaihtuvia oppimisympäristöjä.

Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, nopeaa reagointikykyä sekä kokemusta eri-ikäisten oppilaiden opettamisesta, tiimityöskentelystä ja kykyä tukea erilaisia oppijoita. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Hakuaika päättyy 2.5.2024 klo 15.00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597805/fi_FI