Suomen kielen kouluttaja, Savon Koulutus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kouluttajan työtehtävänä on suomen kielen opetus maahanmuuttajille Varkaudessa. Kotoutumiskoulutuksen kouluttajana työskentelemisen lisäksi tehtäviin kuuluvat koulutuksen valmistelutehtävät, yhteistyö sidosryhmien kanssa ja raportointi. Koulutuksessa on käytössä valmiita materiaaleja, mutta kouluttajalla on mahdollisuus tehdä pedagogista valintaa niiden käytössä. Opiskelijoilla on käytössään oppikirjat (Suomen mestari ja Ahaa!1) ja kannettavat tietokoneet. Koulutuspaikkana on Savon ammattiopiston monipuoliset ja nykyaikaiset koulutustilat opetusvälineineen Varkauden kampuksella (os. Osmajoentie 75). Kampuksella toimii mm. ravintola- ja kahvilapalvelut.

Suomen kielen kouluttajan työhön tarvitset:
- ylempää korkeakoulututkintoa
- pedagogista pätevyyttä
- perus- ja aineopintoja suomen kielestä tai suomi toisena ja vieraana kielenä opinnoista.
Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös hakijat, joilla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, pedagoginen pätevyys ja kokemusta työskentelystä maahanmuuttaneiden kanssa.

Eduksi katsotaan:
Kokemus maahanmuuttaneiden opetuksesta ja ohjauksesta, digitaidot, verkkopedagoginen osaaminen, hyvät yhteistyö- ja tiimityötaidot sekä kehittävä työote.

Tarjoamme sinulle:
Palvelussuhteen ehdot AVAIN NOTES osio E kokoaikainen opettaja perusteella. Tehtävässä noudatetaan 1 kk koeaikaa. Valitun on toimitettava terveydentilaa koskeva selvitys.

Samat henkilöstöetuudet kuin Savon koulutuskuntayhtymällä.

Koulutusten mahdollisesti jatkuessa; työsuhteen jatkuvuuteen määräajan jälkeen.

Voit rohkeasti myös tiedustella mahdollisuudesta työskennellä osa-aikaisena tai sijaisena, tarvitsemme useampia henkilöitä. Suoritamme haastatteluja myös hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:paivi.pennanen@sakky.fi