Siistijä kesätyöhön Sastamalaan, Amiko Tampere Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesätyöpaikkojen haku puhtaanapidon pariin on nyt auki kesälle 2024 Sastamalaan!

Haemme SIISTIJÄÄ YLLÄPITOSIIVOUKSEEN Sastamalan alueelle.

Työnkuvaan kuuluu asiakkaan osoittamien tilojen ylläpitosiivous. Töitä tehdään Sastamalan alueella, joten oma auto katsotaan eduksesi, mutta tarvittaessa saat työnantajalta auton käyttöösi.

Hakijoilta edellytämme motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hoidat työtehtäväsi luotettavasti sekä työn jälkesi on siistiä ja huolellista. Aiempi kokemus katsotaan hyödyksesi, mutta tässä työssä ratkaisevaa on oikeanlainen asenne!

Toivomme sinulta hyvää suomenkielentaitoa sekä tiimityöskentelytaitoja, mutta tarpeen vaatiessa pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. Sinulta löytyy myös B-luokan ajokortti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa. Palkkaus kiinteistöalan työehtosopimuksen mukaan.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme http://www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://amiko.likeit.fi/apply/71311986