Asiakkuusasiantuntija Henkilöasiakkaiden rahoitus, Tribedo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Palkkaus: 2533€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko etsinyt mahdollisuutta laajentaa osaamistasi asiantuntijatehtäviin? Nautitko muiden perehdyttämisestä sekä omaatko piilevää kyvykkyyttä kouluttamiseen liittyen?

Tribedon Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -aluetta vahvistetaan ja haemmekin nyt yhtä kokoaikaista asiakkuusasiantuntijaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työskentelypaikkakuntasi voi olla Joensuu, Kuopio tai Tampere. Työt tehtävässä alkavat 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Asiakkuusasiantuntijan tehtävästä
Rooli on uusi ja sen tavoitteena on edistää ja tukea tiimin onnistumista omalla asiantuntija-alueella. Työ jakautuu kahteen rooliin: asiantuntijatyötä tehdään 50 % työajasta, toinen 50 % keskittyy tiimin tuottaviin työtehtäviin.

Puolet työajasta työskentelet henkilöasiakkaiden rahoituspalvelun taustatehtävien parissa itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti. Tehtävääsi kuuluu OP:n lainojen ja luottojen käsittely, sekä erilaisten rahoitukseen liittyvien asiakirjojen laatiminen sekä tarkastaminen. Tarvittaessa olet yhteydessä asiakkaaseen lisäselvittelyiden osalta.

Puolet työajastasi käytät tiimin kouluttamiseen, perehdyttämiseen ja osaamisen kehittämiseen. Tuot vahvan substanssiosaamisesi tiimin käyttöön suunnitellessasi valmennuksia yhdessä Team Leadin kanssa. Suunnittelet ja kehität yhteistyössä Team Leadin kanssa perehdytystä ja sen toteuttamista tiimissä. Osallistut tarvittaessa OP:n kumppanipalavereihin yhdessä Team Leadin kanssa.

Kehität aktiivisesti sekä omaa että tiimiläisten osaamista, roolissasi olet mukana varmistamassa laadukkaan asiakaskohtaamisen toteutumisen ja sen jatkuvan kehittämisen. Osallistut myös töiden järjestämiseen tiimissä.

Etsimämme osaaja
Rooli edellyttää vahvaa henkilöasiakkaiden rahoituspalveluiden työtehtävien hallintaa. Parhaat valmiudet rooliin antaa vähintään vuoden aikaisempi kokemus finanssialalla työskentelystä, osaaminen palvelun eri linjoista, kuten asiakirjalaadinnasta ja lopputarkastuksesta, on ehdottomasti etu.

Omaat sujuvat vuorovaikutustaidot sekä viestinnälliset taidot suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Teet töitä itseohjautuen ja kykenet priorisoimaan sinulle annettuja työtehtäviä. Olet työssäsi tarkka ja pystyt jalkauttamaan kykyäsi yksityiskohtien huomioimiseen myös tiimille. Hahmotat ja hallitset kokonaisuuksia, kouluttaessasi pystyt kytkemään oman ja koko tiimin toiminnan osaksi laajempaa yhteistä tavoitetta. Työssäsi olet ratkaisukeskeinen ja pystyt tukemaan tiimin toimintoja kehitysmyönteisesti.

Olisiko tässä sinun seuraava ura-askeleesi?
Asiakkuusasiantuntijana pääset kehittymään osaajana, saat uusia vastuualueita hoidettavaksesi, sekä pääset luomaan ja ideoimaan uutta toimintamallia. Team Leadit tukevat sinua tehtävässäsi, lisäksi saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tuen toisten kouluttamiseen ja perehdytykseen liittyen.

Tehtävän palkkaus on 2 533 e/kk. Tehtävässä on käytössä kannustava tulospalkkiojärjestelmä.

Haethan paikkaa pian, kuitenkin viimeistään 7.5.2024 klo 23:59 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Haastattelut tulemme toteuttamaan viikon 20 aikana. Osana rekrytointiprosessia on soveltuvuusarviointitesti sekä tarkistamme suosittelijat.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Kysymyksiä?
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostilla osoitteesta tribedo.rekrytointi@op.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/asiakkuusasiantuntija-henkiloasiakkaiden-rahoituspalveluiden-taustatehtaviin/ZN1EYg