Tarjoilijoita RebelKitchen Mäntsälä, HR Solutions Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tarjoilijoita RebelKitcheniin vakituiseen työsuhteeseen Mäntsälään!

RebelKitchen on neljän ravintolan kokonaisuus, jonka brändejä ovat Kulma, Sauhu, Kanala ja PizzaVerstas. Tarjolla on siis laaja lista herkullista ruokaa ja juomaa sekä tunnelmalliset tilat yli sadalle asiakkaalle. Tiloissa järjestetään myös erilaisia asiakastilaisuuksia, kuten kokouksia ja juhlia.

Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan ainutlaatuista ravintolakokemusta! Tarjoilijana työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, tilausten vastaanotto, ruokien ja juomien tarjoilu sekä kassatyöskentely.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tarjoilutyöstä tai muuta ravintola-alan kokemusta. Pystyt työskentelemään ravintolan aukioloaikojen puitteissa (ti-to 10:30-20, pe 10:30-23 & la 11-23), sekä sinulta löytyy hygienia- ja anniskelupassi tai olet valmis suorittamaan passit töiden alkaessa. Työ vaatii myös sujuvaan suomen kielen taitoa.

Työtunteja on tarjolla vähintään 60-70h/3vk, ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on kuitenkin toiveita isommille työtunneille kerrothan siitä hakemuksessasi, ja pyrimme huomioimaan toiveesi parhaamme mukaan.

Tarjoamme myös:

-Erinomaisen mahdollisuuden soveltaa aikaisempaa kokemustasi ja kehittää osaamistasi
-Mukavan ja kannustavan työyhteisön
-Mara tes mukainen palkkauksen, palkkatoive huomioiden

Jos tämä kuulostaa sinun paikalta, täytä hakemus sivuillamme, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä. Toimi nopeasti, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hausta vastaa HR Solutions Finland. Lisätietoja tehtävästä antaa Olga Malyavko, puh. 050 355 3764, sähköposti: olga@hrsolutions.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.hrsolutions.fi/jobs/4006356-tarjoilijoita-rebelkitchen-mantsalaan