Sairaanhoitaja, Mainiokoti Ainola, Oulu, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja, Mainiokoti Ainola, Oulu

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Ainolaan, Ouluun!

Mainiokoti Ainola on 64 -paikkainen, ympärivuorokautista ikääntyneiden palveluasumista tarjoava hoivakoti. Sijaitsemme lähelle kaunista Ainolan puistoa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Oulun keskustaa.

Nyt etsimme joukkoomme sairaanhoitajaa. Sinulta toivomme iloista ja oma-aloitteista asennetta työntekemiseen sekä kiinnostusta ikääntyneiden hoitotyöhön. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa, organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, suurempien kokonaisuuksien hallintaa sekä kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä. Osallistut päivittäiseen hoitotyöhön ja teet aktiivisesti yhteistyötä hoitavan lääkärin kanssa sekä vastaat turvallisen lääkehoidon toteutumisesta kaikille asukkaillemme.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työsuhde on kokoaikainen. Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n palkkaluokan G22D mukainen.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tule tutustumaan Mainiokoti Ainolaan ja tule osaksi mukavaa tiimiämme!

Haethan tehtävää 3.5.2024 mennessä. Haethan pian, täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Tuija Taipale
puh.0504726797
tuija.taipale@mainiokodit.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mainiokodit_careers/job/Oulu-Nahkatehtaankatu/Sairaanhoitaja--Mainiokoti-Ainola--Oulu_R0030188