Päätoiminen tuntiopettaja, Sastamalan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule töihin Sastamalan kaupungille!

Sastamalan kaupungin perusopetuksessa on haettavana päätoimisen tuntiopettajan määräaikainen virka ajalle 1.8.2024-31.7.2025. Opetettavana aineena matematiikka, fysiikka ja kemia vuosiluokille 7-9. Virkaan sisältyy myös tvt-vastaavan ja mahdollisesti luokanohjaajan tehtävät.

Ensisijainen työyksikkö on Mouhijärven yhteiskoulu, joka sijaitsee Sastamalan kaupungin pohjoisella alueella. Koulussa järjestetään esiopetusta sekä perusopetusta vuosiluokilla 1-9. Oppilaita on koulussa yhteensä n. 320 ja henkilökuntaa n. 40. Yhteiskoulun toiminta-ajatus on luoda lapsille ja nuorille turvallinen ja oppimiseen kannustava opinpolku esiopetuksesta yhdeksännelle luokalle asti. Koulua on viime vuosina kehitetty aktiivisesti ja yhtenäiskouluun valmistuu uusi koulusiipi loppuvuonna 2024.

Tarjoamme sinulle:

- Iloisen, avoimen ja aktiivisen työyhteisön monien kollegoiden kanssa
- Hyvän kollegiaalisen tuen
- Palkkaus OVTES:n mukaisesti. Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta, vuosisidonnaisesta lisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä. Matemaattisten aineiden kelpoisen opettajan tehtäväkohtainen palkka virkasuhteen alkaessa on 3142,35 (huomioitu tuleva yleiskorotus).
- Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi työntekijöillämme on käytössä työterveyshuoltopainotteinen yleislääkäritasoinen työterveyshuolto Terveystalon tuottamana
- E-passi ja TYHY-toiminta

Odotamme sinulta:

- valmiutta tarttua uusiin haasteisiin ja työn kehittämiseen
- kannustavaa ja taitavaa pedagogista otetta
- halua ja kykyä tehdä hyvää yhteistyötä
- kelpoisuusvaatimuksen täyttämistä, joka määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisuustodistus tulee skannata hakemuksen liitteeksi.

Muodollisesti pätevien hakijoiden puuttuessa, voidaan huomioida myös muodollisesti epäpätevät hakijat.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jos kiinnostuit, niin jätä rohkeasti hakemuksesi 5.5.2024 klo 23 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Todistuksiin tutustumme mahdollisen haastattelun yhteydessä, joka pyritään järjestämään kasvokkain viikolla 20.

Tervetuloa Sastamalaan!

Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAS-01-22-24/fi_FI