Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Helsingin steinerpäiväkotien tuki ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Helsingin Steinerpäiväkotien tuki ry:n päiväkoti Aurinkoinen hakee lastenhoitajaa syksyllä avattavaan 2-4- vuotiaiden noin 8 lapsen pienryhmään. Päiväkoti sijaitsee Helsingissä Pikku-Huopalahdessa ja on vanhempainyhdistyksen ylläpitämä. Kodinomaisuus, lapsilähtöisyys, kiireettömyys, rajat ja rakkaus ovat vaalimiamme arvoja. Työsuhde alkaa mahdollisesti 1.8.2024.

Hakijalta toivotaan vastaavaan työhön soveltavaa tutkintoa, työkokemusta ja kykyä kohdata lapset lämmöllä. Toivomme myös hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, tilannetajua ja mukautumiskykyä nopeastikin vaihtuviin tilanteisiin, iloa ja huumorintajua unohtamatta.

Toivomme steinerpedagogiikan tuntemusta, mutta otamme huomioon myös muita päteviä hakijoita. Työyhteisömme on osaava, toisia arvostava ja motivoitunut. Meille on erityisen tärkeää lämmin vuorovaikutus lasten ja perheiden kanssa sekä hyvät yhteistyötaidot.
 Päiväkodin toiminnasta kerromme lisää: https://www.steinerpaivakoti.com/aurinkoinen, https://fi-fi.facebook.com/steinerpaivakotiaurinkoinen, https://www.instagram.com/p/Ch7cxJoMuET

Tehtävään valitun on toimitettava ennen työsuhteen alkamista rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Hakijalta toivomme hygeniapassia sekä hakemukseen mahdollisten suosittelijoiden yhteystietoja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:steinerpaivakoti.aurinkoinen@gmail.com