Johdon assistentti, Apetit Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Apetit-konserniin Säkylän tai Helsingin toimipisteeseen

Johdon assistenttia

Tehtäväkuvaus

Johdon assistenttina varmistat johdon työn sujuvuuden omalla panoksellasi, organisoit tilaisuuksia, vastaat kokous- ja matkajärjestelyistä sekä toimit yhteyshenkilönä erilaisille yhteistyökumppaneille. Roolissasi toimit johtoryhmän luottamuksellisena sihteerinä, hallinnon apuna sekä toimitusjohtajan oikeana kätenä. Vastuihisi kuuluvat myös yhtiön hallituksen, hallintoneuvoston ja nimitysvaliokunnan sekä yhtiökokouksen kokousjärjestelyt.

Raportoit tehtävässäsi konsernin talous- ja hallintojohtajalle.

Toivomme sinulta

Olet sosiaalinen ja palvelualtis organisoinnin taitava ammattilainen ja saat asiat sujumaan tilanteessa kuin tilanteessa. Olet toimintatavoiltasi joustava, mutta myös suunnitelmallinen. Säilytät rauhallisuutesi nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja tartut ripeästi eteen tuleviin asioihin. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon, arvostat vapautta työssäsi, mutta osaat myös hakea tukea ja apua tarvittaessa kollegoilta. Nautit työssäsi sosiaalisista kohtaamisista ja saadessasi olla mukana kehittämässä sekä toteuttamassa yhteisiä asioita.

Työotteeltasi olet järjestelmällinen, jämäkkä, tarkka ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija. Olet vahva tiimipelaaja, hahmotat helposti asiakokonaisuuksia, osaat priorisoida asioita ja pitää useat langat käsissä samanaikaisesti.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään pörssiyrityksessä. Valittavalta henkilöltä vaaditaan erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä tietoteknistä osaamista. Suomen kielen taito on edellytys, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Johdon assistenttina tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monien sidosryhmien kanssa ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, työajan joustot, etätyökäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvaa oman alansa asiantuntijana.

Toimipisteesi voi olla Säkylässä tai Helsingin Kalasatamassa, matkustushalukkuutta paikkakuntien välillä pitää olla sijaintipaikkakunnasta riippumatta.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintojohtaja Susanna Tevä, susanna.teva@apetit.fi tai puh. +358407194845. Yhteydenotot puhelimitse 26.4., 30.4. tai 6.5. klo 11-12.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa 10.5.2024 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Apetit

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja sekä jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/johdon-assistentti/DoBPJP