Lähihoitaja, Attendo Kutomokoti Turku, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt tiimiimme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen lähihoitajaa Attendo Kutomokotiin. Hoivakoti sijaitsee Aurajoen läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella - vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Turun kauppatorilta.

Attendo Kutomokoti on 30-paikkainen ympärivuorokautista hoitoa tarvitsevien ikäihmisten hoivakoti. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samankaltaisena, kuin ennen meille muuttoa. Hoivakotimme vahvuutena ja ideana on houkutella asukkaita osallistumaan aktiiviseen arkeen, jota meidän lähihoitajat ovat tukemassa.

Meillä Kutomokodissa saat tuoda ideoita ja omaa osaamista esiin, jotka tukevat asukkaan mielekästä arkea. Hoitotyön lisäksi pääset osallistumaan aktiviteettien järjestämiseen yhdessä hoivakotimme virikeohjaajan kanssa.

Panostamme perehdytykseen työsuhteen aikana, sekä suunnittelemme perehdytystä yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Järjestämme viikoittain perehdytysvartteja tiimin kanssa.

Tule seuraamaan Kutomokodin arkea (https://www.instagram.com/attendo_kutomokoti/?hl=fi)

Lähihoitajana kohtelet asukkaita, työkavereita ja läheisiä lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

- Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja)

- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

- Hygieniapassi, tai valmius sen suorittamiseen kolmen kuukauden kuluessa työsuhteen aloittamisesta

- Rikosrekisteriote yli kolmen kuukauden mittaisessa työsuhteessa

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Lisätietoja työsuhde-eduista löydät Attendo urasivujen etusivulta. (https://ura.attendo.fi/)

Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lähihoitajan palkkaluokka on G20C (2268,48-2453,07 - riippuen kertyneistä kokemusvuosista).
Tule tekemään arvokasta ja laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi 5.5.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa Alice Rosnell, p. 044 494 0640
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/3790819-lahihoitaja-attendo-kutomokoti-turku