Sisäisten lakiasioiden trainee, Ropo Capital Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt Ropo Capitalille sisäisten lakiasioiden traineeta osa-aikaiseen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen täydentämään lakitiimiämme.

Pääasialliset tehtävät

Tässä työssä pääset vastuulakimiehen avustuksella tunnistamaan, opettelemaan sekä hoitamaan Ropon sisäisten lakiasioiden perustehtäviä. Työtehtävät voivat keskittyä tietosuojaa, hyvää perintätapaa, sopimuskysymyksiä sekä mahdollisesti AML-velvoitteita koskeviin kysymyksiin. Osaamisesi mukaan pääset myös luonnostelemaan vastauksia mahdollisiin vahingonkorvausasioihin. Avustat juristeja näitä aiheita valmistelevissa työtehtävissä ja taustaselvityksissä, tiedonhaussa sekä jo olemassa olevan tiedon jäsentämisessä. Työtehtäväsi sisältää myös oikeudellisten dokumenttien ja muistioiden laatimisessa avustamista. Kerro meille siis jo työhakemuksessa, millaiset aihepiirit saavat sisäisen tähtesi syttymään.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja merkityksellisiä työtehtäviä, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Tukenasi toimii asiantunteva, mutta rento tiimi, jossa pääset sparrailemaan osaavien kollegoidesi kanssa.

Menestyt tehtävässä

Sinulla on mieluiten oikeusnotaarin tutkinto juuri suoritettuna sekä mahdollisesti kokemusta myös asianajotoiminnasta. Sinulta löytyy hyvät viestintä- ja tiedonhankintataidot sekä ihmisläheinen, mutta eteenpäin pyrkivä ja järjestelmällinen työote.

Pääasiallinen työkielesi on suomi. Myös hyvä englannin kielen taito on työssäsi tarpeen.

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on määräaikainen (pituus 6 kuukautta) ja alkaa syys-lokakuussa 2024 sopimuksen mukaan. Viikkotyöaikasi on osa-aikainen (esimerkiksi opintojesi ohessa) 2-3 päivää/vko. Työpisteesi sijaitsee Kuopion toimipisteellämme Viestikadulla. Työsuhteen mahdollisesta määräaikaisesta jatkamisesta voimme keskustella erikseen.

Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten lounasetu, laaja työterveyshuolto sekä vakuutukset. Lisäksi panostamme säännöllisesti koko henkilöstön ja tiimien yhteisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin, joihin myös sinä olet lämpimästi tervetullut. Tärkeintä unohtamatta - sinulla on aivan mahtava työyhteisö!

Lisätietoja

Lisätietoja toimenkuvasta antaa päälakimies Arttu Rautiainen p. 044 356 9526 keskiviikkona 24.4. klo 11-12 ja torstaina 2.5.2024 klo 11-12.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa pian, mutta viimeistään 6.5.2024. Järjestämme haastatteluja jo rekryaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/sisaisten-lakiasioiden-trainee/8rqObV