Erikoislääkäri (useita erikoisaloja), Vaasa tai S, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme erikoislääkäreitä ortopedian, lastentautien, korva-, nenä- ja kurkkutautien ja gynekologian erikoisaloille Vaasaan ja Seinäjoelle. Tutustu yksiköihin sekä siihen, mitä tarjoamme sinulle ja jätä yhteystietosi, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva työkokonaisuus!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärinä pääset tekemään töitä oman erikoisalasi parissa ja hoitamaan monipuolisesti KNK-potilaita. Asiakaskuntasi koostuu monipuolisesti eri asiakasryhmistä aina lapsista työikäisiin ja ikääntyneisiin, kuin myös eri kanavia pitkin ohjautuvista asiakkaista. Lue lisää KNK-lääkärin työstä Terveystalossa!

Ortopedian erikoislääkärinä liityt Fokus-erikoisyksiköidemme tiimiin, jonka tavoitteena on tarjota huipputasoista hoitoa asiakkaillemme entistä sujuvammin erikoistuen tuki- ja liikuntaelinten sairauksien sekä vammojen tutkimukseen, hoitoon ja kuntoutukseen. Laajan vastaanottotoiminnan lisäksi pääset tekemään monipuolisesti erikoisalan toimenpiteitä ja vaativiakin leikkauksia sairaalayksiköissämme. Tutustu tarkemmin ortopedin työhön Vaasassa ja Seinäjoella!

Lastenlääkärinä voit työskennellä Lasten Terveystalon kivijalkayksikössä sekä etänä video- ja puhelinvastaanotolla. Lasten Terveystalossa pääset osaksi laajaa kollegaverkostoa niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Voimme luvata lapsipotilaillemme, että meillä vaiva kuin vaiva ei ole vaiva eikä mikään, sillä spesialistit löytyvät aina saman katon alta: Terveystalossa työskentelee nimittäin osaajia kaikilla lääketieteen erikoisaloilla - ainoana yksityisenä toimijana Suomessa. Lue lisää Lasten Terveystalosta työntekopaikkana!

Naistentautien erikoislääkäreitä haemme koko Pohjanmaan alueelle: erityisesti Seinäjoelle, Kauhavalle sekä Alajärvelle. Naistentautien erikoislääkärinä pääset käyttämään osaamistasi yhdessä muiden vatsan alueen erikoisalojen kanssa. Käytössäsi ovat hyvin varustellut huoneet sekä nykyaikaiset tutkimuslaitteet. Tutustu naistentautien erikoislääkärin työhön Terveystalossa!

Seinäjoen Terveystalo työntekopaikkana

Seinäjoen sijainti tarjoaa mahtavat puitteet sekä kaupunki- että maaseutuelämään ja lisäksi pääset työskentelemään uusitussa tiloissa. Modernit leikkaussalit mahdollistavat laadukkaan ja ergonomisen työskentelyn mm. liikuteltavan C-kaaren ansiosta. Leikkausyksikössämme on käytössä kattavat kuvantamisen palvelut (natiivi, UÄ, MRI) ja hyvät fysioterapiapalvelut, jotka ovat tärkeässä roolissa asiakkaidemme hoidossa. Sairaanhoitajien tuki on saatavilla laajojen aukioloaikojen ajan.

Seinäjoella olemme juuri saaneet käyttöömme uusinta teknologiaa MRI-laitteen muodossa. Kuvan laatu, nopeus ja toimintavarmuus ovat huippuluokkaa. Näin saamme tuotettua asiakkaillemme entistä laadukkaampia tutkimuksia ja osaajillemme työn iloa sekä helppoutta.

Vaasan Terveystalo työntekopaikkana

Toimipaikkamme Vaasassa tarjoaa juuri uudistetut tilat, jotka on suunniteltu henkilökunnan ja potilaidemme mukavuutta ja hyvinvointia ajatellen. Olemme investoineet laitteistoomme ja voimme laajentaa laitekantaamme tarpeen mukaan, jotta voimme tarjota entistä monipuolisempia palveluita.

Toimipaikassa vallitsee erinomainen yhteishenki, ja meillä on ilo työskennellä yhdessä kaksikielisen henkilöstömme kanssa. Olemme kasvava yksikkö, ja erityisesti tavoittelemme kasvua privaattimarkkinoilla. Uskomme, että yhdessä voimme saavuttaa suurempia ja parempia asioita, ja olemme sitoutuneita tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa ja palvelua jokaiselle asiakkaallemme.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoisen johtajapaikan suomalaisessa terveydenhuollossa
 - Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
 - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön niin etänä kuin toimipisteessäkin.
 - Työntekopaikan, joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).
 - Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
 - Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa joustavan työaikajärjestelyn sekä etätyön mahdollistamalla. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
 - Monipuolisen valtakunnallisen tapahtumakalenterimme ja koulutustarjontamme sekä viikoittaisen toimipaikkakoulutuksemme, minkä lisäksi yli sata tuntia koulutustallenteita on jatkuvasti katsottavissa sähköisessä koulutusjärjestelmässämme. Huolehdimme myös osaajiemme lakisääteisestä koulutuksesta, ja tarjoamme esimerkiksi säteilysuojelukoulutusta useita kertoja vuodessa sekä Terveystalon suositut Lääkäripäivät vuosittain.
 -
Voit työskennellä joustavasti sinulle sopivina päivinä sinulle sopivalla työntekomallilla, esimerkiksi työsuhteisena tai ammatinharjoittajana toiveesi mukaan. Voit olla valmis erikoislääkäri tai loppuvaiheen erikoistuva lääkäri.

-
Lääketieteellisen tuen lisäksi työtäsi helpottaa ja tukee oma nimetty lääkäriasiakkuusvastaavasi. Hän tukee sinua arkesi suunnittelussa, huolehtii perehdytyksestäsi Terveystaloon, järjestelmiimme ja toimipisteeseen. Lääkäriasiakkuusvastaavasi varmistaa, että arkesi on sujuvaa ja voit keskittyä ydinosaamiseesi - asiakkaiden hoitamiseen.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ole yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus!

Naistentaudit: Tuukka Ronkainen, p. 044 4942 147 / tuukka.ronkainen@terveystalo.com

Ortopedia: Mari Kekäläinen, p. 044 4942171, mari.kekalainen@terveystalo.com

Lastentaudit sekä korva,- nenä- ja kurkkutaudit: Sanna Sorasalmi, p. 0504799714, sanna.sorasalmi@terveystalo.com

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/226823/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer