Telineasentaja, Ammattiturva Oulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme kasvava henkilöstöalan yritys, jonka visio on rakentaa kestävää työelämää sekä työntekijöille että työnantajille. Tavoitteenamme on luoda uudenlainen työympäristö, jossa työntekijät ja työnantajat voivat kehittyä haluamallaan tavalla. Toimimme Oulussa ja sen lähialueilla rakentamisen, kaivosalan sekä muiden teollisuudenalojen parissa. Armstrong Ammattiturva tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden uudenlaiseen ammattipolkuun ja kehittymiseen erilaisissa itseään kiinnostavissa työtehtävissä.

Tehtävänkuvaus:

Etsimme nyt asiakkaallemme Kalajoelle rakennuspeltiseppää. Työmaat sijaitsevat ympäri suomen, joten valmius reissutöihin on oltava. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa julkisivupeltien asentaminen, ikkunalistojen asennus ja mahdollisesti myös kattotyöt sekä muut pellitystyöt.

Vaatimukset:

Kokemus ja koulutustausta alalta
      Oma-aloitteinen asenne
      Valmius reissutöihin
      Voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit
      Ajokortti
      Täsmällisyys ja hyvä fyysinen kunto
      Oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan

Eduksi katsomme:

Alan aikaisempi kokemus
      Erityisosaaminen kattotöistä ja muista pellitystöistä
      Kyky suorittaa särmäystöitä

Yhteydenotto:

Jos tunnet, että olet etsimämme henkilö tähän tehtävään, ota rohkeasti yhteyttä. Soita meille tai lähetä sähköpostia alla oleviin yhteystietoihin.

Yhteystiedot:

Puhelin: 050 331 5943

Sähköposti: Pasi@ammattiturva.fi

Tärkein syy hakea meille töihin on ammattitaitoinen ja pätevä työyhteisömme, joka huolehtii sinusta ja kaikista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Tervetuloa piipahtamaan toimistollamme osoitteessa Uusikatu 35 vaikkapa kahvilla tai vaihtamassa kuulumiset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://armstrong.likeit.fi/apply/3958526