Varhaiskasvatuksen sosionomi, Nakkilan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjoamme perinteikkään, mutta koko ajan kehittyvän työyhteisön, jota on kehitetty viime aikoina erityisesti digiosaamisen, tuen-asioitten, tasa-arvoisuuden ja laadun arvioinnin osalta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla (540/2018 27§).

Henkilöstöetuina tarjoamme mm.:
- työterveyspalvelut
- e-Passi
- ilmainen kuntosalin käyttöoikeus uudehkossa Nakkilan liikuntakeskuksessa.

Toimeen valitun on esitettävä rikostaustaote 30 pv:n kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävissä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä myös hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Palkka- ja palvelussuhdeasiat määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti www.kuntarekry.fi -palvelun kautta. Lähetä hakemuksesi 8.5.2024 klo 12.00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597675/fi_FI