Asentaja, Froneri Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pingviinijäätelöt etsii ASENTAJAA meka-osastolle Turengin jäätelötehtaalle vakituiseen työsuhteeseen!

Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa tiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella laatua ja kasvua unohtamatta?

Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme innostunut ja oma-aloitteinen, kunnossapitoasentaja(meka).

Kunnossapitoasentajana päävastuualueesi ovat jäätelökoneiden ennakkohuolto-, parannus- ja korjaustehtävät. Lisäksi vastuullesi kuuluu muita tuotannon- ja materiaalikäsittelyn laitteita, perehdytämme asentajat kattavasti eri laitteisiin ennen omatoimista työskentelyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi kone-/metallialan, automaatio/mekatroniikan tai ajoneuvo- asentajan tutkintoa tai pitkää työkokemusta asentajatehtävissä.
Kappaletavarajärjestelmien tuntemusta
Joustavaa ja vastuullista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoa, sekä kykyä oppia ja omaksua nopeasti uusia asioita
Valmiutta vuorotyöhön
Lisäksi arvostamme:

Kunnossapitojärjestelmän hallintaa
Hygieniapassitutkintoa(koulutamme kaikille)
Ongelmanratkaisutyökalujen tuntemusta
Koneistus- ja hitsaustaitoa
Putkihitsaustaito (TIG) katsotaan eduksi
Englannin kielen osaamista
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nykyaikaisessa ja alan vaatimukset täyttävässä toimintaympäristössä ja ammattitaitoisen tiimin tuen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://pingviini.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=47