Ohjaaja (lähihoitaja), Provesta Saarni, Espoo, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Haemme nyt lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen huipputiimimme vahvistukseksi. Työ on osa-aikainen.

Provestan toimintayksiköt ovat osa Ykköskotien sosiaalipalveluita. Provesta on Ykköskotien palvelutuote erityisryhmille, jonka keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavanomaiseen asuinympäristöön. Palvelumme on laadukasta ja asiakaslähtöistä toimintaa, joka mahdollistaa asiakkaan kotona asumisen ja arjesta selviytymisen ammattilaisen tuen turvin. Pidämme huolta siitä, että asiakas saa yksilöllisten tarpeidensa mukaista, kokonaisvaltaista, turvallista ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa tukea ja huolenpitoa viikon jokaisena päivänä, tarvittaessa ympäri vuorokauden.

Provesta Saarnissa autamme mielenterveyskuntoutujia löytämään työkaluja mahdollisimman itsenäiseen elämiseen ammattitaitoisen ohjauksen ja tuen turvin. Pienessä ja tiiviissä työyhteisössä sinulla on laajat mahdollisuudet erilaisiin työtehtäviin ja pääset vaikuttamaan työsi sisältöön.

Monipuoliset tehtävät ja liikkuva työ tuovat päiviin vaihtelevuutta, sillä tuemme asukkaita myös kodin ulkopuolella tapahtuvissa asioinneissa. Näin ollen ajokortti ja ajotaito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta enemmän omatoimista asennetta ja avointa mieltä uuden oppimiseen. Toimintayksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Kauklahden.

Työ on 2-vuorotyötä ja tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerron mielelläni lisää:

Vastaava ohjaaja Maari Kotkavuori
p. 050 513 1559
maari.kotkavuori@mehilainen.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16 välisenä aikana

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästä yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/ykkoskodit_careers/job/Espoo-Klippinkitie/Ohjaaja--lhihoitaja---Provesta-Saarni--Espoo_R0030207