Sairaanhoitaja / tiimivastaava rekrybonuksella At, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisiko nyt hyvä hetki ottaa seuraava askel urallasi? Miltä kuulostaisi oman osaamisen ja esihenkilötaitojen kehittäminen hyvässä ohjauksessa johtajan työparina.

Hei! Olen Anniina ja aloittanut hiljattain esihenkilönä täällä Kesälässä. Etsimme meidän porukkaan uutta työntekijää. Minulle esihenkilönä on tärkeää, että jokainen työntekijä kokee olevansa tärkeä osa tiimiä. Tiimimme kantavia voimia ovat yhteisöllisyys ja hyvä huumori. Toivottavasti nähdään täällä meillä Kesälässä!

Etsimme tiimivastaava-sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus G22D + tiiminvastaavan lisä. Lisäksi maksamme rekrytointibonuksen yhteensä 5000 (ensimmäiset 2500 maksamme kuuden kuukauden koeajan päätyttyä ja loput 2500 , kun työsuhde on kestänyt yhden vuoden). Tiimivastaavan tehtävänkuva Kesälässä on uusi ja pääset vaikuttamaan tehtävänkuvan sisältöön.

Attendo Kesälä on 23 paikkainen asumispalveluyksikkö mielenterveyskuntoutujille. Tarjoamme ympärivuorokautista ja yhteisöllistä asumista. Kesälässä toimintaa ohjaa toipumisorientaatiolähtöinen ajattelu, jossa painottuu asukkaiden osallisuus, voimavarat sekä elämän merkityksellisenä kokeminen. Yhteisöllisyys on tärkeä osa arkeamme.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

- Sairaanhoitajan tutkinto

- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

- Tyhy-päivät, ateriaetu

- Kattava työterveyshuolto

- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi (160 / vuosi ilman omavastuuosuutta).

- Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 5.5.2024 mennessä sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä.

Jos sinulla heräsi lisäkysymyksiä, niin vastaan niihin mielelläni.

Ystävällisin terveisin Anniina Tolppanen-Olsen

044 494 3496 / Anniina Tolppanen-Olsen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/4005975-sairaanhoitaja-tiimivastaava-rekrybonuksella-attendo-kesalaan-sallaan