Palvelupäällikkö Pihlajalinna henkilöstöpalveluih, Pihlajalinna Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Palkkaus: 4000-4500€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme palvelupäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Julkisiin terveydenhuollon palveluihin, Henkilöstöpalveluiden tiimiin.

Nykyisen palvelupäällikkömme siirtyessä talon sisällä uusien haasteiden pariin, haemme joukkoomme vahvistusta. Oletko rohkea ja kommunikaatiotaitoinen henkilö, joka tarttuu mielellään puhelimeen ja neuvottelee asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa sujuvasti haastavissakin tilanteissa? Jos Sinulle on kertynyt jo muutaman vuoden kokemus terveyspalveluiden tuottamisesta, saatat olla toivomamme lisävahvistus kasvuhakuiseen tiimiimme. Palvelupäällikkönä vastaat Sinulle nimettyjen asiakkuuksiesi osalta hoitajavuokrausliiketoiminnan ja kansainvälisen rekrytoinnin palvelutuotannosta. Keskeiset työtehtäväsi koostuvat yhteydenpidosta nykyisten ja tulevien asiakkuuksien kanssa sekä työntekijöiden rekrytoimisesta.

Työssäsi vastaat erinomaisesta henkilöstö- ja asiakaskokemuksesta sekä luot edellytyksiä kannattavalle liiketoiminnalle yhdessä muiden avainhenkilöiden kanssa. Työnkuvasi on monipuolinen ja Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse oman työsi sisältöön. Asiakkaitamme ovat niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin toimijat. Viihdyt varmasti, jos olet tottunut työskentelemään pitkäjänteisesti, mutta sopeudut myös nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Nämä tekijät auttavat Sinua menestymään tehtävässä:

-Kokemus terveyspalveluiden tuottamisesta ja asiakkuuksien hoitamisesta

-Liiketoimintaymmärrys ja perehtyneisyys julkisen sektorin toimintaan

-Kokemus rekrytoinnista ja resurssoinnista terveyspalvelualalta

-Erinomainen suomen kielen taito, sujuva englannin kielen taito

-Kyky hallita laajoja kokonaisuuksia sekä johtaa ja organisoida omaa työtä itsenäisesti

-Kyky omaksua erilaisten järjestelmien käyttö

-Kaupallisen tai sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinto

Meillä Pihlajalinnassa pääset aidosti vaikuttamaan työhösi ja konsernimme toimintatapoihin. Tarjoamme sinulle modernit työkalut, viihtyisän työympäristön sekä hyvän perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin. Käytössäsi ovat konsernimme kattavat henkilöstöedut mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Palkka on kokemuksestasi ja koulutuksestasi riippuen 4000-4500e/kk. Työ alkaa sopimuksen mukaan kuitenkin viimeistään 1.8.2024. Työskentelypaikkakuntasi on Tampere tai Helsinki, mutta Sinulla on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. Työ edellyttää toisinaan myös liikkumista, kun tapaamme asiakkaita ja työntekijöitämme. Kiinnostuitko? Lähetä hakemus viimeistään 3.5.2024.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Liiketoimintajohtaja Riina Rantanen p. 044 5317546

Palvelupäällikkö Katja Salvisto p. 040 5824916
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/palvelupaallikko-pihlajalinna-henkilostopalveluihin/8pWOab