Kesätyö: avustajia ja ohjaajia, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pidätkö toisten ihmisten auttamisesta ja etsit itsellesi merkityksellistä työtä lasten parissa?

Haemme Kotipalvelu Mehiläiseen avustajia ja ohjaajia Viitasaarelle vammaisten lasten loma-ajan toimintaan

Haemme avustajia sekä ohjaajia peruskouluikäisten erityislasten loma-ajan toimintaan kesäksi ajalle 3.6. - 7.8.2024. Loma-ajan toiminta toteutetaan arkisin kello 6:40 - 16:30 välillä. Työtä voi tehdä koko- tai osa-aikaisesti.

Loma-ajan palvelua tarjotaan lapsille, jotka tarvitsevat toimintaa mm. vanhempien työssäkäynnin vuoksi. Toimintaan osallistuvat lapset ovat peruskouluikäisiä.

Työhön kuuluu lasten toiminnan monipuolista ohjaustyötä lapsilähtöisesti joko henkilökohtaisesti oman avustajan kanssa tai pienryhmässä. Työ sisältää myös toiminnan suunnittelua. Työtä tehdään yhdessä tiiminä, joten et koskaan jää kysymystesi kanssa yksin.

Edellytämme kokemusta vammaisten lasten kanssa tehdystä työstä, kuten koulunkäynninavustajan työstä autismiopetuksen luokassa tai toimimisesta vammaisen lapsen henkilökohtaisena avustajana. Hygieniapassi katsotaan eduksi. Avustaviin tehtäviin ei vaadita koulutusta. Eduksi rekrytoinnissa katsomme kuitenkin sosiaali- ja terveysalan tai kasvatus- ja ohjausalan tutkinnon.

Työhön valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Työntekijöillemme tarjoamme:

Mehiläinen haluaa pitää huolta henkilöstönsä hyvinvoinnista, sillä meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Yksi osa henkilöstön huomioimista on erilaiset henkilöstöedut ja Mehiläinen tarjoaakin monipuolisia etuja muun muassa terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen sekä alennuksia yhteistyökumppaneidensa palveluista.

Esimerkkejä Mehiläisen henkilöstöeduista:

Mehiläisen omat hammaslääkäri- ja lääkärikeskusten palvelut

Edenredin virike-etu (liikunta- ja kulttuurietu)

Alennukset yhteistyökumppaneilta esim. LähiTapiola ja Synsam

Alennukset vapaa-ajan aktiviteeteista esim. useista liikuntapaikoista

Alennuksia hotelliketjuilta ja laivayhtiöiltä

Olemme erittäin moderni ja joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden kehittämistä! Isona konsernina pystymme tarjoamaan paljon erilaisia kasvumahdollisuuksia ja urapolkuja Mehiläisen sisällä.

Palkkaus: Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tuntipalkka on kokemusvuosista ja tehtävästä riippuen 13,02e - 16,35e + ilta-, viikonloppu- ja arkipyhälisät.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 12.5.2024 mennessä. Hakea kannattaa kuitenkin mahdollisuuksien mukaan jo heti, sillä haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Reetta Viitaila, reetta.viitaila@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen,

heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen.

Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Meillä on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mehilainen_careers/job/Viitasaari-Pappilantie/Kesty--avustajia-ja-ohjaajia-vammaisten-lasten-loma-ajan-toimintaan-Viitasaarelle_R0030189