Uimaopettaja-uinninvalvoja, Mikkelin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Palkkaus: 2260,17€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Uimaopettaja-uinninvalvojan tehtäviin kuuluu uinninopetusta, vesiliikunnanohjausta sekä uinninvalvontaa ja lisäksi Office ohjelmistojen käyttöä, suunnittelu- ja kirjaus- ja viestintätöitä. Kaksivuorotyö sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Monipuolisessa tehtävässä pääset huolehtimaan asiakkaiden turvallisuudesta sekä opettamaan ja ohjaamaan erilaisia ryhmiä. Sinulla tulee olla positiivinen asiakaspalveluote ja halu oppia uutta. Monipuolinen kokemus ja kouluttautuminen vesiliikunnan ja uinninopetuksen parissa sekä liikunnan ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona uinninvalvojan tehtävässä on 18 vuoden ikä sekä hyväksytysti suoritettu hengenpelastajan testiuinti ja Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvojakurssi. Uimaopettajan työssä kelpoisuusehtona on uimaopettajakurssi sekä tehtävään soveltuva koulutus tai muuten osoitettu osaaminen. Ajantasaiset EA-taidot katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Työskentelykieli on suomi, mutta muusta kielitaidosta on työssä hyötyä.

Työaika on yleistyöaika 38,25 h/vko. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Mikkelin kaupunki tarjoaa henkilöstölleen polkupyöräedun, jonka mukaisesti palkansaaja voi ottaa osan palkastaan polkupyöräetuna. Lisäksi työnantaja tarjoaa vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä, hakuaika päättyy 13.5.2024 klo 15.00. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona kelpoisuuden osoittavat todistukset. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2022 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikostaustaote. Valitulle asetetaan kuuden (6) kuukauden koeaika
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/590536/fi_FI